Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem találom a párom? (21/L)
Külsőmmel nincs gond, sok pasinak tetszettem már. De aki járni is akart volna velem az a kb. 2 srác, pont olyan volt, akik mellett nem éreztem jól magam, ezért nem lett belőle semmi.
Belsőre félénknek tűnök, de csak azért, mert ennyire kevésnek érzem magam, amiatt, hogy nem találok senkit. Aki jobban megismer, az tudja, hogy nem vagyok olyan félénk.
Nem tudom mi lehet velem a baj. Nem vagyok olyan válogatós se. Külsőtől függetlenül, szinte mindenkinek adok esélyt, hogy megismerkedjünk.
Szerintetek mit kéne csinálnom?
"Külsőtől függetlenül, szinte mindenkinek adok esélyt, hogy megismerkedjünk. "
ennél többet nem igazán tehetsz!
ezt bírom h teli van a gyik magányos, de szép, rendes lányokkal....de ha kilépek az utcára, miért látom az ellenkezőjét?!(költői kérdés)
legalább leírhatnád magad külsőre, mert azért egy cseppet számít a külső;)
nagyobb városban lakom.
hát külső leírás: 169 cm magas, 59 kg, arányos testfelépítés, sötét válltól picit lentebb érő hullámos haj, sötét szem. nem tudom ettől jobban h lehet leírni.
Nekem az a véleményem h lehet h jol nézel ki és beszélgetsz és ismerkedsz de ha semmi jelét nem adod annak h valaki tetszik akkor az illető sem fog közeledni vagy éppen úgy hiszi h nincs esélye nálad és így tovább lép.Probálj egy kicsit nyitni a másik fél felé jobban és lehet h nyert űgyed lesz..Én se vagyok az bátor tipús és nem is nézek ki rosszul de ha látom hogy valaki visszajelez akkor én is lépni fogok...ennyi a lényege
22/f
Kitalálom.
A pasik akik próbálkoztak nem magasak, nem pózoltak menő autókkal, nem 180 cm magasak... stb.
Szóval a tipikus felállás: sírás-rívás mert jaj,senki nem akar a párom lenni, ugyanakkor ha közeledik valaki, akkor
- nem magas
- nincs autója
- nem szőke herceg fehér lovon
Eltaláltam? Na ugye.
"Külsőtől függetlenül SZINTE mindenkinek adok esélyt, hogy megismerkedjük"
Aha. Kivéve aki nem.. (lásd a fenti felsorolást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!