Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan nehéz helyes pasit találni?
átlagos vagy helyes pasit keresel helyes pasi cicababát akar te nem veszed észre az átlagosat a helyes pasi meg téged...
20/F
Talán mert túl válogatós vagy, vagy mert rossz helyen nézelődsz...
Amúgy rendes lányra vágyom én is. :)
Hát nem tudom, én örülnék ha olyat találnék akivel komolyan lehetne valami, és el tudnám fogadni külsőre.
Legyél szép és beszélgess velük, amelyiknek nem tűnsz fel azzal nem érdemes foglalkozni.
Helló! Úgy gondolom, akkor te engem keresel.
22/F
Mi a különbség a helyes és a jóképű között? Ugyanaz? Vagy nem? Elképzelhető, hogy jóképű vagyok, de nem vagyok helyes? Biztos ez is egy női praktika, hogy mit minek nevez... hát, rajtam nem találtok fogást! :)
Egyébként én... nem is tudom, milyen vagyok, helyes, vagy helytelen. De végül is rendes. A rendes lányok meg, akiket keresek, valahogy nem tetszenek. A cicababákat ki nem állhatom amúgy, de lehet, hogy ők is rendesek... Nem vitaindítónak szánom, de szerinted is jól nézel ki? Vagy milyen típusú srácoknak jössz be? Mert az sem mindegy... 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!