Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet valakit szeretni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 16:44
2/9 anonim válasza:
sok mindentõl függ de inkább az ember terészetén mulik
3/9 anonim válasza:
Ha szerelemre gondolsz, akkor pl. egy csúnya férfit nem lehet szeretni.
4/9 anonim válasza:
utolsónak:remélem egy jól kinéző valakivel kerülsz össze, akitől trippert kapsz.Nem csak külseje van az embernek,sőt legtöbbször nem abba szeretnek bele az emberek.
olyant nem lehet szeretni, aki nem érdemli meg, hogy szeressék, olyan viselkedése van.
5/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok, hímnemű és csúnya, tapasztalatból mondom, amit mondok ;)
6/9 anonim válasza:
"Ha szerelemre gondolsz, akkor pl. egy csúnya férfit nem lehet szeretni."
Próbáltam mit hozzáfűzni, de egyszerűen önmagáért beszél...
7/9 anonim válasza:
"3. válaszoló vagyok, hímnemű és csúnya, tapasztalatból mondom, amit mondok ;)"
Mondjuk ez sok mindent megváltoztat :D. Amúgy csak peched van.
8/9 anonim válasza:
Engem azért nem lehet, mert alacsony,vékony, nem vagyok fejre sem egy jóképű pali.
No meg félénk, csendes, gátlásos, önbecsülésem 0 alak vagyok.
9/9 anonim válasza:
Más csúnya férfiakat se láttam soha nővel, szal nem hinném, h csak pechem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!