Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valakit szeretni interne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valakit szeretni interneten keresztül?

Figyelt kérdés

Természetesen a válasz nem! A kérdés az lenne,hogy volt e már ilyesmi tapasztalatotok?

USÁ-ban élek,1hónap múlva jövök haza végleg,megismerkedtem egy fiúval,akivel naponta beszélünk,skype-ozunk(videó is)

ugy érzem nagyon megkedveltük egymást,szerintetek félnem kéne a személyes talitól,vagy azért bizhatok abban,hogy sok fotó,és állandó webcamozás után nem lesz azzal baj,hogy tetszünk-e egymásnak?

Szerintetek?kinek volt ilyen esete??

2012. febr. 19. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Megörültél?Minek jössz vissza?
2012. febr. 19. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te is megválaszoltad egyből.:P De ne aggódj, ismerősöm is ugyanígy ismerkedett meg a párjával csak nem az USAból jött haza, azt hiszem 4 éves kapcsolat lett belőle.
2012. febr. 19. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:

minek jössz haza? valóban.. ha csak ezért, akkor NE! én lennék a legboldogabb, ha nem kéne itt lennem...

amúgy nekem volt már így, hogy interneten ismerkedtem.. de még úgyis, hogy barátnőm ismerőse volt, és barátnőm mondta, hogy jó pasi jöjjünk össze, meg mit tudom én... Hát, neten mindegyiknek nagy szája volt, de élőbe egy semmirevalók. Szó szerint semmik. Én meg csak belementem, mer buta naiv kislány voltam. Valahol még most is... Megbántam, hogy az egyik sráccal így összejöttem, pedig nem is szerettem igazán. Aztán csak had ne mondjam ki, hogy mit akart. És majdnem el is érte. Úgyhogy csak óvatosan. Én NNEEEM nem NEM tenném... De a te döntésed. Vigyázz magadra!

2012. febr. 19. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,természetesen nem miatta jövök haza:) Tanulni voltam,és szerencsére itthon is jó életem van... hááát,bizom benne nem lesz csalódás élőben:)) de azért vigyázok;-)
2012. febr. 19. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet interneten keresztül szeretni valakit. Én 3 évig szerettem. De én egyszer sem találkoztam a fiúval sajnos és még csak nem is láttam egyszer se. Mégsem voltak kétségeim. De egyszer csak eltűnt... :(
2012. febr. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!