Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek szokott így beszélni a férjetek/párotok? (Bővebben lent)
Ilyeneket mond nekem állandó jelleggel: "nemnormális, szerencsétlen, fogyatékos, r*tkes k*rva anyád...stb.stb."
:((((((((((((((((
Nincs feleségem, még csak barátnőm se volt de biztos nem beszélnék így vele.
Senkivel se beszélek így
Most biztosan hülye dolognak fog tűnni, ha fiatal házasként rögtön e is váltok, de akkor is ezt javaslom.
Megfigyeltem, hogy amíg "célba ér" - addig képes viselkedni, aztán csak lazul.
Most képzeld mi lesz ebből 5 év múlva - plusz még 1-2 gyerek?
Hibás voltál, nyilván, hogy hozzámentél, de az értelmes ember azonnal korrigálja is a hibáját, mert ezek nem javulnak sehogy.
Egyébként elképesztő!
Két est lehet:
1.Túl hamar mentél hozzá.
2.Sikeresen bevetted a megtévesztő hadműveletet, s most látod a valódi énjét.
34 ffi
Igen, most meg nagyon kedves velem.
Most kiment külföldre dolgozni, régóta kint van és nagyon kedves velem, meg mindig mondja hogy szeret meg ilyenek. Lehet, hogy ez a távolléte segít majd hogy kicsit megváltozzon, de az is lehet, hogy ha hazajön akkor minden a régi lesz...
Mindenesetre most minden rendben van köztünk és alig várom hogy hazaérjen!
A mi kapcsolatunk már csak ilyen.
Tudom, hogy újra szemét lesz majd velem és csúnyán fog beszélni velem meg ilyenek, de ez nem mindig van így, tud ő normális is lenni.
A lényegen nem változtat: szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!