Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek szokott így beszélni a férjetek/párotok? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ilyeneket mond nekem állandó jelleggel: "nemnormális, szerencsétlen, fogyatékos, r*tkes k*rva anyád...stb.stb."
:((((((((((((((((
2012. febr. 22. 20:26
11/30 A kérdező kommentje:
nem volt ilyen soha, teljesen más volt és ezért is mentem hozzá feleségül.
még eddig nem ütött meg, de már megemelte a kezét egy párszor és néha odamondja hogy felpofoz...
2012. febr. 22. 20:35
12/30 A kérdező kommentje:
pl. most azért mondta, mert bpesten keresek munkát, azaz ott találtam, és nem itt.
valamint mert menni szeretnék vásárolni oda.
2012. febr. 22. 20:36
13/30 anonim válasza:
egyáltalán miért mentél hozzá ??
vagy a házasság előtt nem ilyen volt ?
14/30 A kérdező kommentje:
na ez az, hogy előtte nem volt ilyen, most meg egyre többet megenged magának, teljesen porig aláz! :((
2012. febr. 22. 20:39
15/30 anonim válasza:
Hát akkor holnap szerintem add be a válópert és ezt teljesen komolyan mondom vagy valami megoldást találj erre mert igy a saját életed keseríted meg :(
17/30 A kérdező kommentje:
én 28.
ő pedig 29 éves
2012. febr. 22. 20:47
18/30 anonim válasza:
pedig egy 29 évesnek lehetne több esze, legalább annyi, hogy a saját feleségét tiszteli...végülis ez amúgy is alap lenne...
19/30 anonim válasza:
anyukám és apukám is szokott veszekedni akkor apu is szokott ilyeneket mondani anyunak [ fogyatékos,retkes k_urva anyád] kivételével de aztán megbánja és mindig békül.. személy szerint és nem tűrném el ha valaki így beszélne velem ráadásul ha férjem lenne ha azt mondod h friss a házasság akkor szerintem ha már a kezdetnél így viszonyul hozzád a párod akkor abból később nem lesz vmi jó helyzet
20/30 A kérdező kommentje:
én se tűröm el, de akármit csinálok, ő ilyen és nem változik, hanem egyre undokabb velem.:(
2012. febr. 22. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!