Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a rendes pasik? Akik érzelmet is akarnak, nemcsak szexet! Vagy ilyen már nincs is?
Biztos azt akarom, egy rendes pasit!
Hogy miért tettem fel ezt a kérdést, annak a történetét nem osztom meg, de ha megtenném, biztos nem neveznének kis pics@nak...
Köszi a válaszokat amúgy! :-)
Rendes fiú vagyok, és tartózkodom sok előttem hozzászólótól megnyilvánulásától (is).
Először is nem vagyok visszahúzódó, attól még lehet valaki rendes hogy vagány srác (a kettő nem összeférhetetlen, csak ha valakinek a fejébe száll). Szimplán tisztességesnek kell lenni. Attól még lehet valaki határozott, céltudatos és férfias, hogy tiszteli a nőket ;-)
Nem mellesleg pedig kapcsolatom is volt, nem is egy, és mindegyik komoly, tessék akkor engem mutogatni múzeumban ha tényleg ekkora kivétel vagyok (nem hiszem, de cáfoljatok rám).
Most éppen szingli vagyok, de csak azért mert nem találtam meg intelligens és helyes, de egyben tisztességes páromat. Még :-D
21/F
kérdésre kérdéssl.. hol vannak a nők akik nem csak nagy faszt és pénzt akarnak, hanem győzik kivárni h megnyíljanak az olyan pasik is mint én vagyok.. akik pl nem egyből az ágyba cipelnek, hanem a csókot is úgy akarják h az igazán jó legyen??
.. talán nincsenek..
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!