Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a rendes pasik? Akik érzelmet is akarnak, nemcsak szexet! Vagy ilyen már nincs is?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 21:50
1/18 anonim válasza:
De vannak! Többen mint hinnéd, sok olyan srác van, aki már 21 éves és még barátnője se volt.
2/18 anonim válasza:
Tudnám minek teszel fel ilyen kérdést? Most ismerkedni akarsz vagy mi?
3/18 anonim válasza:
Vagyunk páran...én amikor párkapcsolatra gondolok inkább örülnék egy boldog hosszantartóra, mint egy egyéjszakás kalandra, az valahogy nem vonz. Bár manapság ez hiú ábránd, de legszívesebben egy életre szóló kapcsolatot szeretnék, de ezt 17 évesen elég nehezen kivitelezhető.
4/18 anonim válasza:
Vannak, csak azért nem látni őket mert a visszahúzódóbb fajtába tartoznak akiknek nem az az élet, hogy minden második nap a buliban segrészegre isszák magukat.
5/18 anonim válasza:
énis elsősorba tartós kapcsolatot akarok de már a szüzességet is veszteném, de mindig kikell várni amit ad az élet
6/18 anonim válasza:
Kerestél? Gondolom nem, vagy rossz helyen és nem eleget. Keress.
Amúgy bírom az ilyen kis pics@kat, akik mindjárt elkeserednek teljesen azért, mert szűk a látóterük.
Egyébként le merném fogadni, hogy körülötted is van több ilyen, csak nem veszed észre őket. ;)
7/18 anonim válasza:
Én is itt vagyok 20 éves fejjel szűz-ként, azt sem mondanám, hogy nem járok buliba, és próbálkozom is a szebbik nemnél, de nem akarja adni az élet... pedig sportolok is, nem vagyok egy bányarém (ki tudja..), és a többiek is jófejnek tartanak. Sokan meglepődnek rajta, hogy az vagyok, mert nem hinnék, de sajnos ez az igazság... Amúgy mindenhol ott vagyunk, csak nem látszódunk, és nem vesszük a női jeleket...
8/18 anonim válasza:
nem tom asszem 5.hszelő vagyok
én annyira nem vagyok vissza húzódó mert pl miskolc közepén is lazán ordibálok :D de attól még tartós kapcsolatra vágyok...
9/18 anonim válasza:
Vannak! Azt gondolom szép számmal is! Csak meg kell találni őket! És ki kell belőlük hozni ezt az oldalt is! :)
10/18 anonim válasza:
Első vagyok.
Biztos vagy benne, hogy neked rendes fiú kell?
Csak azért, mert a nők mindig egy rendes fiú után sírnak, ha megcsalta őket a vagány rossz fiú pasijuk és természetesen miután befejezték a sírást, azután már nem is kell nekik a rendes fiú, mert nem elég férfias, nem elég izgalmas, nem elég blablabla......
Biztos ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!