Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel 1hónapja vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel 1hónapja vagyunk együtt s nem engedi a szexet, mit csináljak, hogy engedje!?

Figyelt kérdés

Szombaton olyan helyzetbe voltunk,hogy már jöhet a szex is,de nem engedte...

Várjak még vele!?

Mert azt mondta,hogy még ez korai,azt megengedte,hogy be nyúljak a nadrágjába,s csináljam,de ő semmi se,csak egyre jobban karmolt később megkérdeztem erről s mondta,hogy ne szokjak hozzá...honnan fogom tudni,hogy készen áll?!

Vagyis,hogy eléggé felizgult ahhoz,hogy szexeljünk!?

S,hogy csináljam,hogy eléggé felizguljon?!

2012. febr. 21. 21:52
1 2
 11/13 kislany3 ***** válasza:

hany evesek vagytok,meg szuz a baratnod?

szerintem megeri varni :)

teremts meghitt kornyezetet erezze magat biztonsagban,tudja h nem kell sietni.eleg zavaro tud lenni ha a teso a szomszed szobaban van ,v epp csak fel orara ures a lakas...

aprankent,lassan halad,mindig picit tobbet,legyen sok petting,de ne kenyszerits ra semmit ha eroltetni fogod nem fogja engedni.

szeresd es ne jatszd ki ot,ha erezni fogja h megbizhat benned sztem nyert ugyed van,hidd el h nem kell olyan nagyon sokat varnod hisz az o hormonjai ia rakoncatlankodni fognak es tuti kivanni fog teged,csak sztem meg fel es nem biztos a dolgaban,termeszetes h nem akar semmit elsietni 19L

2012. ápr. 7. 18:26
 12/13 Pj0tr ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy nedves legyen és fizikailag létrejöhessen az aktus. Ez nem egy gyár ahol a soron megcsinálod a kellő műveleteket és kész.

Ha készen áll azt tudni fogod. Egyébként néha szóba lehet hozni, persze nem úgy, hogy "mikó szopsz mán le", hanem általánosságban a szexről.

2012. máj. 9. 15:59
 13/13 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
Az jó, ha karmolászott, de nem kell sietni!
2021. febr. 14. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!