Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet elcsábítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picibuborék kérdése:

Hogyan lehet elcsábítani egy pasit?

Figyelt kérdés
van egy srác 21 éves nagyon jó képő. Egy barátnője volt még mert karierista teljesen a munkájának szenteli az életét. nagyon esélytelenek tűnik de nem tudom,hogy mit tegyek régen jártunk de mostmár nagy nagyn ritkán beszéljünk. Nem akarok nagyon nyomulni rá. Mit írjak neki??
2012. febr. 21. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem akar téged, akkor tök mindegy, hogy mit írsz rá.

Próbáld meg keresni a társaságát.

2012. febr. 21. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát csak az inspirál,hogy azóta volt1 b.nője de kb 1 hétig voltak együtt és azóta senki.....És én voltam neki az első b.nője
2012. febr. 21. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!