Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet elcsábítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elcsábítani egy pasit, ha megvan az msn címe és ismered is és ő is téged?

Figyelt kérdés
..Ez most kicsit furán fog hangzani..De tudom hogy hülyeséget csinált a "volt"barátom,mert ő 18és a barátnője 14éves ,én meg 16,egy hete járnak,szinte nemis ismerik egymást,és hát olyan fura..Ti hogyan csábítanátok vissza?Semmi mellékelt mondatot nem kérek hogy nem éri meg,felejtsem el stb..kérlek tényleg csak tippeket adjatok!!!!
2009. nov. 4. 14:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Msnen max egy találkozót kérnék tőle, nem ott fogod vissaszerezni. Személyesen beszélj vele és egy kicsit idéztesd vele fel a közös múltatok szép pillanatait. Engem ez mindig megpuhított.
2009. nov. 4. 14:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Vmi szexuális jellegű tanács is esetleg?xD
2009. nov. 4. 14:28
 3/17 anonim ***** válasza:
Mássz rá akkor vagy tiltakozik vagy nem!
2009. nov. 4. 14:32
 4/17 anonim ***** válasza:
Leszólítod az utcán vagy ott ahonnan ismered.
2009. nov. 4. 14:32
 5/17 anonim ***** válasza:
úgy akarod visszaszerezni, hogy hanyatt vágod magad?..akkor lehet h kihasználja a lehetőséget, de megint mehetsz a süllyesztőbe..
2009. nov. 4. 14:34
 6/17 anonim ***** válasza:
Menj el hozzá,vetkőzz le anyaszült meztelenre,és mond neki,hogy tied vagyok én is meg a puncim is...Ha eltol magától akkor nincs esélyed!!!
2009. nov. 4. 14:35
 7/17 A kérdező kommentje:
..Tudom már! Kedves leszek,nem írogatok rá msnen,nem hisztizek senkinek hogy visza akarom kapni,ha meglátom valahol ráköszönök,és mindig mosolygok,csinos leszek,és összeszedem magam,és várom hogy szakítson a "barátnőjével:-S"..
2009. nov. 4. 14:36
 8/17 A kérdező kommentje:
De ti mit választottatok volna? Az egyéves kapcsolatotokat,vagy az új csajt,akit alig ismertek? És melyiket miért? Tudom hogy voltak hibáim..Neki is..De én az enyémen tudok csak javítani.Az volt a baj,hogy nem beszéltem sokat,sosem tudtam mit mondani,nem voltam sose valami vidám.és állandóan hisztiztem hogy sose ér rám..Ti mit gondoltok?..PLussz..Elterveztük hogy majd együ veszítjük el meg minden,múlt héten még együtt voltunk,most meg mintha kicserélték ovlna és nemis ő lenne..De azt mondogatta hogy nem biztos hogy érdemes feladnom,meg hogy fontos vagyok neki,meg azt mondja hogy kicsim,meg mindig hozzá teszi ezt az "m"-et mintha még mindig az övé lennék:-S Igaz hogy nagyon kevés ideje van,és szinte alig találkoztunk..Nekem nagyon fontos,és nagon szeretem,de most csalódtam benne,és nem vagyok benne biztos,hogy ha újra lenne valami,akkor meg tudnék bízni benne,szóval félek hogy nem változik meg..Ti mit gondoltok?
2009. nov. 4. 14:39
 9/17 A kérdező kommentje:
14:35,délelőtt énis erre gondoltam p: Lehet megkéne próbálni?Mert szerintem tudi benne lenne XD
2009. nov. 4. 14:40
 10/17 anonim válasza:
Egy 18 éves Fiú 16éves bőrt sosem tól el magától ha meg leváltott 14 évesre ígyjárt, nem tudja mit hagyott ki ha meg cukkolni akarod küldj magadról erotikus fotókat :D
2009. nov. 4. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!