Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elcsábítani egy pasit, ha megvan az msn címe és ismered is és ő is téged?
14.35-ös vagyok.
Nos én egy kicsit tapasztaltabb vagyok nálad már csak a korom miatt...Amit írtál arra azt tudom mondani,hogy soha nem tudhatod ki mit gondol egy kapcsolatról.Sajnos van olyan is,hogy évekig azt hisszük,hogy akivel együtt vagyunk az ugyanannyira szeret,és eszünkbe se jut,hogy neki már terhes a kapcsolat csak nincs mersze megmondani..Ilyenkor jön az ismerős szöveg: "Szeretlek,de át kell gondolni mindent,és most pár napig hétig szüneteltessük a kapcsolatot..Nem tudom mit akarok,és nem akarlak elveszíteni,de tényleg gondolkodnom kell etc..." Hidd el,ha valaki evvel jön az már nem szeret csak így tálalva könnyebb a szakítás.Meg hát ilyenkor nyugodtan járhatok más emberrel hisz jelenleg nincs semmi köztünk...Legtöbb fiatalnak egy idő után unalmas a kapcsolat,a lány /fiú,és megtetszik neki valaki más!Ezen nem tudsz változtatni..Vagy inkább azt kellene írnom,hogy ezen mindenki egyszer átesik.Ez a szerelmi csalódás!Most fáj neked,de nézd a jó oldalát.
-Erősebb leszel lelkileg,és "kicsit tapasztaltabb".
-Legalább időben kiderült,hogy nem te vagy számára a nagy Ő,és nem pazaroltál rá még több éveket(te sem leszel fiatalabb)
- 16 évesen újra tudsz ismerkedni másokkal lelkiismeret furdalás nélkül,újra szerelmes lehetsz(leszel is),és talán később rájössz,hogy inkább a másik az ideális...
ne szomorkodj,hisz jön majd másik akinek fontos leszel aki szeretni fog!!Tanácsként (nem kell megfogadni) még annyit,hogy egy új kapcsolatban ne legyél hisztis,féltékeny,mert evvel is tönkre tudod tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!