Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudok könnyen elcsábíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok könnyen elcsábítani egy pasit?

Figyelt kérdés

Szióka! Második "randim" lesz egy sráccal..nagyon bejön. Az életem is leélném vele..de én biztosra akarok menni :D sztem én is bejövök neki ..(ha már második randi),de azért adhatnátok tippeket :)

Köszönöm előre iis :)

2010. jan. 25. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Te meg a kort küldj légyszives. Könnyeb lesz válaszolni.
2010. jan. 25. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Adj neki egy érzéki csókot utána biztos ,hogy nem felejt el.Sok szerencsét!
2010. jan. 25. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha már másodjára hív el, akkor bizonyára bejössz neki. Ez esetben légy természetes, közvetlen, ha udvarias értékeld.
2010. jan. 25. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

A randi végén fel a szoknyát, le a bugyit és akkor tuti siker.

Na de most komolyan, ha nem tetszenél neki nem randizna veled. Ez azt hiszem egyértelmű,nem?

2010. jan. 25. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
fogd be a fülét a comboddal
2010. jan. 25. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Mivel újra látni akart,így egyértelműen bejössz neki,nem értem,mi a gond.van valami,amivel picit megfogtad.Ezek után kár rágörcsölni a dolgokra,vagy bármit is erőltetni.Hagyd magad sodorni az árral,mert ha megérzi,hogy TE egyenesen férjet keresel,az elég kellemetlen helyzet lesz.Csak élvezd a jelent,mással meg ne törődj!
2010. jan. 25. 17:21
 7/10 A kérdező kommentje:

férjet nem keresek xD

am 15 vagyok :)

kicsit fiatal..de éretteb a korombelieknél :D

a bunkó megjegyzésekhez meg no comment.. nem olyan csaj vagyok

2010. jan. 25. 17:32
 8/10 A kérdező kommentje:
szvl azt mondjátok h már nem kell csábítgatni ?
2010. jan. 25. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,ne játszd meg magad,hanem add önmagadat,és akkor nem lehet gond!Olyan ruhát vegyél fel,ami kényelmes,jól érzed benne magad,és a TE stílusod!Mindenről mondd el neki határozottan a véleményedet,és Te is kérdezgesd Őt sokat,mert a fiúk szeretik,ha a csaj érdeklődő.Szerintem ezekből indulj ki.Légy ápolt,csinos,de maradj önmagad!Remélem,segítettem valamennyit!
2010. jan. 25. 17:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Sokat segítettél/segítettetek :)

2010. jan. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!