Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit is csináljak? Kicsit meg vagyok zavarodva!
Figyelt kérdés
Most van egy pasim és elég fura a történet amit próbálok minél jobban lerövidíteni. Egy pár napja jöttünk össze és a volt csajával alig ha találkoztak egy héten 1-2 alkalommal, és mikor úgy döntött hogy szakítani akar vele és velem akar összejönni akkor csak annyi volt hogy facebookon szétszedte a kapcsolatot de a csaj nem tudott róla mert csak hétvégén engedik géphez és azóta összejöttünk, csak hogy a lány erről tájékozódott hogy most ők elvileg szakítottak és mi összejöttünk. Ez eddig még oké csak az a baj hogy a csaj az egyik legjobb barátnőm. És holnap mikor már találkozni is fogunk nem tudom hogy hogyan magyarázzam ki magamat ebből. A barátságát meg nem szeretném elveszíteni mert ő is fontos nekem. Viszont saját magam érdekéből és még sokak mások miatt jöttem össze a fiúval akit mostmár nagyon szeretek. Csak most jelenleg nem tudom hogy mit csináljak úgyhogy aki tud az kérem segítsen!! (hülye komentektől kíméljetek) (amúgy a fiú az osztálytáram és már elég rég óta ismerem ahoz hogy összejöjjek vele és szeressem úgy mint még más pasit soha életembe)2012. febr. 21. 19:44
2/11 Solarian válasza:
Ez elképesztő. Sok hülye p.csa összeszedi a barátnője pasiját, aztán itt veri a nyálát, hogy nem akarja tönkretenni a barátságot. TANULJ MEG GONDOLKODNI. Itt sír a szád, de közben ugyanaz az önző k.rva vagy mint bárki más.
VÁLLALD A TETTEID KÖVETKEZMÉNYEIT.
3/11 anonim válasza:
Egyet értek az 1. válaszadóval. Jóccakát...
4/11 A kérdező kommentje:
Ezt elismerem hogy nem volt tőlem szép húzás ... de én szeretem a pasit ... az a lány meg nem szerette ... neki csak arra kellett hogy ne legyen szingli ... nem támogatom a barátnőm logikáját viszont tényleg nem volt szép tőlem de a barátságát nem szeretném elveszíteni ... úgyhogy leginkább arra kérnék válaszokat
2012. febr. 21. 19:51
5/11 anonim válasza:
Ha a legjobb barátnőd lenne, akkor nem tetted volna ezt vele!!! Kibírhattátok volna, míg élőben szakít vele...
6/11 anonim válasza:
Ha nem szerette, akkor le fogja szarni...
7/11 anonim válasza:
HA annyira szeretnéd, akkor nem azt mondanád hogy a "pasim", hanem hogy a párom, kedvesem stb. ... 16/L
8/11 A kérdező kommentje:
Csak hogy ha 1 héten 2x vagy 1x találkoznak elég nehéz neki ezt elmondani ... ezért szedte ink szét a kapcsit facebookon minthogy élőbe megmondja neki ...
2012. febr. 21. 19:55
9/11 anonim válasza:
Nem piszkálásból, de neked tényleg egy ilyen fiú kell? Még annyi gerinc sincs benne, hogy élőben szakítson...akkor legalább felhívta volna szerencsétlen barátnődet...Akkor szerinted veled hogy fog bánni?
10/11 anonim válasza:
Mi is heti 2x találkozunk barátommal, és mindent meg tudunk beszélni így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!