Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Régóta nincs barátom, pedig azt mondják,hogy kedves, aranyos lány vagyok, akivel jól el lehet beszélgetni, és hogy szép lány vagyok és szeretek is nőies lenni, és a fiútól is elvárom, hogy adjon magára. Bulizni szoktam menni, de ott nem nagyon lehet ismerkedni.
2012. febr. 21. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló óriási nagy közhelyes választ adtál, aminek semmi értelme, mert csak még jobban frusztrálod vele a kérdezőt.

Egyébként kérdező lány mit jelent nálad az, hogy adjon magára a fiú? Egy 18 éves lány vagy, mit vársz, milyen legyen a pasi? Szerintem gyanítom az a bajod lehet, hogy túlságosan rideg lehetsz, próbálj meg lazább és derűsebb lenni, mert az a vonzó. Tudod mi pasik valahogy a ribancosabb viselkedésű lányokat vesszük észre jobban, de ez nem azt jelenti, hogy olyat akarunk. :) Mint ti csajok rosszfiút akartok de legbelül jófiút akartok belőle csinálni.

Szóval mutass magadból egy kis "ribiséget", felkelted vele az érdeklődést, és utána amikor kiderül, hogy te valójában értelmes, normális lány vagy, akkor az megdöbbentő lesz, és még jobban meg akar magának majd szerezni a srác.

2012. febr. 22. 17:52
 12/13 anonim ***** válasza:
lehet, hogy ez neked közhelyesnek tűnik, de attól még tény! én is futva menekülök az olyan pasiktól, akik 2 tali után már szerelmet vallanak! azok valójában nem is engem "szeretnek", hanem csak akarnak maguknak valakit, a szerelembe szerelmesek. pont ilyen történt velem legutóbb! a srác 4 nap ismeretség után írt nekem egy olyan smst, hogy mindig rám várt stb.. hát mondanom se kell olyan volt, mint egy hideg zuhany és azóta nem is lett folytatás. de erről nem a kérdező tehet, ha valaki túl régóta van egyedül és túlságosan vágyik arra, hogy találjon valakit, akkor bekapcsol nála ez az üzemmód. remélem ez a válaszom már megfelelt, mondjuk még mindig jobb, mint a Te "légy kicsit ribis, hogy észrevegyenek" tanácsod szerintem. egy pasi kb az első 2 percbe el tudja dönteni, hogy egy csajtól komolyat akar vagy csak egy éjszakát. ha egyszer belekerültél a könnyű kis nőcske kategóriába onnan elég nehéz kimászni! ráadásul azt becsülik meg igazán akiért küzdeni kell.
2012. febr. 22. 19:06
 13/13 anonim válasza:
ha tényleg egy rendes lány vagy akkor valoszinüleg nem csak benned van a hiba.én 5 evig kerestem mire talaltam egy olyan lanyt aki nem iszik nem dohányzik és nem viselkedik ribiként. ha tényleg normális lány vagy akkor valaki már téged is keres:)
2012. márc. 7. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!