Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőt, de hogyan?

Figyelt kérdés

Ki szeretném próbálni, hogy milyen, ha az embernek van barátnője. A társaságomban mindenkinek van, vagy volt legalább 2 barátnője eddig. Én nem tudom hogy szerezhetnék magamnak egyet. Tőlük nem merem megkérdezni, mert félek, hogy hülyének néznének emiatt.

Segítenétek nekem, hogy leírjátok az alapokat?

2012. febr. 21. 17:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Na mi a k.rva anyád van Rambó poszterrel takaróztál? Bäzmeg lökd fel a buszmegállóba aztán segíts fel utána,vagy köss az orrára egy éppen tüzelő kutyát és mentsd meg tőle . Tanulj meg csajozni nem kell hozzá atom fizikusnak lenni te szerencsétlen elmeháborodott .
2012. febr. 21. 17:33
 12/21 A kérdező kommentje:

"Tanulj meg csajozni" Ez olyan, mintha a vaknak mondanád, hogy tanuljon meg látni, te szerencsétlen elmeháborodott, ha már lealacsonyodhatok a színvonaladra.

Az ilyen gyökerek mi a f@szért írnak be akárhova? K*rva sokat segítettél, te tróger.

2012. febr. 21. 17:37
 13/21 anonim ***** válasza:
K.rva jól esett nekem trógernek,hogy egy ilyen életképtelent kioszthattam !
2012. febr. 21. 17:39
 14/21 A kérdező kommentje:

Baromira kiosztottál, te nolife csicska. Monitor mögül van pofád írogatni a kérdéssel köszönőviszonyban sem lévő válaszokat. Rohadt jócsávó képét tünteted fel mások előtt, csak az a baj, hogy az ilyeneknek a 99%-a egy szemüveges, pattanásos nyomorék, akik ki sem mozdulnak otthonról, mert antiszociális férgek.

Jó lenne, ha a fasságaidat nem ide írogatnád, meg úgy sehova sem.

2012. febr. 21. 17:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Elég kemény legény lehet ez a kérdező! Vigyázzatok vele!
2012. febr. 21. 20:13
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem a "keménykedést". De már kaptam 10 választ, amiből 0, azaz NULLA használható.
2012. febr. 21. 20:16
 17/21 Solarian ***** válasza:

Most pedig mindenki vesz egy nagy levegőt, és megnyugszik.

Ámen.

Szóval gondolom van legalább egy lány aki tetszik nem? Azt szépen elhívod valahova(mozi, teázó, kávézó, sétálás stb, légy kreatív). Aztán szépen kitálalsz neki.

Ő erre:

-bír téged, el tudja képzelni a kapcsolatot, szeretné is, igent mond. Ennyi.

-nem bír, látni se akar, bár ilyenkor általában már a randit is passzolják valamilyen indokkal. Akkor szépen mehetsz próbálkozni máshova.

Dióhéjban ennyi. Kicsit hiányos meg béna, van teljesebb módszerem is, csak most nincs erőm legépelni ide. De ha érdekel egyéb akk dobj egy privátot, és egyéni esetekben is szivesen segitek.

2012. febr. 21. 20:17
 18/21 anonim ***** válasza:

17:48

Azt hiszem hogy érzékeny pontra tapintottak a nolife résznél:D

2012. febr. 21. 21:19
 19/21 anonim ***** válasza:
kedves kérdező miért ő a no life csicska? melyikőtök akar a monitor előtt megtanulni csajozni? mellesleg úgy beszélsz róla mintha 1 olyan folyamat lenne amit le lehet írni pl kémia reakció... ez válasz állj fel a gép elől menj tanulj angolul aztán nekikezdhetsz a csajozásnak
2012. febr. 22. 20:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Miért tanuljak angolul? Hogy jön ez ide?
2012. febr. 22. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!