Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőt, de hogyan?
Ki szeretném próbálni, hogy milyen, ha az embernek van barátnője. A társaságomban mindenkinek van, vagy volt legalább 2 barátnője eddig. Én nem tudom hogy szerezhetnék magamnak egyet. Tőlük nem merem megkérdezni, mert félek, hogy hülyének néznének emiatt.
Segítenétek nekem, hogy leírjátok az alapokat?
1.nézz ki jól
2.nincs több szabály :D
Rám nem buknak ezek szerint. Bár nem tudom mitől veszem észre, ha buknak rám.
Komoly a kérdés, nem kellene elbagatellizálni. Nem vagy vicces a válaszaiddal.
Nem azt kérdeztem, hogy mi számít nekik, hanem azt, hogy hogy szerezzek barátnőt?
Ne mondd már, hogy egy táskányi pénzzel odamész valakihez és jól nézel ki, akkor van barátnőd, mert leszopom magam.
Emberek!!!
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen tulajdonságok kellenek- Hanem arra, hogy hogy kezdjem el az egész procedúrát.
Százezer kérdés volt már azzal kapcsolatban, hogy legyen a férfi humoros, kedves stb.. Nem erre vagyok kíváncsi. Maga a folyamat érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!