Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tudni a vízöntő pasikról, és milyen egy vízöntő-vízöntő párosítás?
Nem egy tipikus idevágó kérdés...de kérek mindenkit aki volt, vagy van ilyen helyzetben segítsen nekem egy kis információhoz jutni:) nem volt még vízöntő pasival ismeretségem, pláne kapcsolatilag, és nagyon érdekelne milyen férfiak ők, h kell ,lehet velük bánni, és mennyire jön össze ez a vízöntő-vízöntő párosítás:)
van e esetleg vmi trükk hozzájuk vagy praktika amivel biztos h jobban közel lehet kerülni hozzájuk?
Nekem is hasonló a problémám és teljesen ki vagyok akadva.
Majd egy hónapja megismertem egy vízöntő pasit. Az első 4 randi tökéletes volt. Úgy éreztem, hogy bármit meg tudnánk beszélni, és, hogy ő tényleg figyel rám, és más, mint a többi pasi.
Aztán elkezdődött, hogy találkoztunk és utána 3 napig fel sem hívott, meg semmi. Aztán nem bírtam és írtam neki, hogy mizu. Ő tök természetsen írt és akkor megint találkoztunk.A randi megint nagyon jó volt. Tele érzelemmel és szenvedéllyel csókolt, állandóan simizett, búcsúkor visszalépett még egy csókra. Állandóan kért, hogy vigyázzak magamra. A legutóbbi randin megköszöntöttem a szülinapján, Ez volt pénteken...ma hétfő van és azóts nem beszéltünk. Vagyis én hívtam és beszélgettünk, 2szer is megköszönte, hogy hívtam. Kérdeztem, h mikor láthatom és azt mondta nem ígér, mert fél, h nem tudja betartani és különben sem szeret tervezni...
Egyébként beszéltem vele erről, mondtam, h keveset látom...és mondta, h változtatunk rajta csak rengeteg a dolga és ne gondoljak semmi rosszra.De már nem tudok mit gondolni...kétségbe vagyok esve... :(:(:(:(
Ideális társai egymásnak, minden tekintetben. Az egyik barátom él ilyen kapcsolatban. Mindeketten megadják másiknak a szabadságot amire szuksége van.
Mivel én is vizöntő vagyok ime pár tipp:
Szeress beszélgetni és légy is jó beszélgetőpartner, ne akaszkodj rá, ha akar keresni fog. Légy kezdeményező és belevaló, bármire kapható (nem a szexre gondoltam). Hívd meg koncertre, valami különleges helyre, nyügözd le. De ami nagyon fontos, LÉGY MINDÍG EGY KICSIT TÁVOLSÁGTARTÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!