Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz h a fiúknál a sex és a szerelem, érzelmi kötődés szétválasztható?
Egy könyvben olvastam, ami több tíz ezer ember megkérdezésén alapuló tesztet végzett, mely szerint igen, a férfiak TÖBBSÉGE - tehát nem mindegyik - gond nélkül. Ahogy a nők TÖBBSÉGE pedig nem. Ennek oka nem más, mint az, hogy biológiailag a férfiak és a nők agya egészen másképp működik.
Szóval nem kell le b.unkóparasztozni azt a pasit aki ilyen, valamint nem kell le frigidp.icsázni a csajokat, egyszerűen el kell fogadni, hogy biza mások vagyunk.
Más kérdés, hogy bár egy pasi szét tudja kapcsolni ezt, többségében ugyanazt a nőt szereti, akivel szexel is. :D
Különben pont ennek vizsgálatnak a kapcsán jött szóba, hogy ha megcsalásról van szó, a nők első kérdése között szerepel, hogy "és szereted?!" mivel ők érzelmi alapon látják ezt az egészet, holott sok pasi tényleg "csakúgy" lép félre, ha félrelép, mivel csak szexelni akar, és szó sincs érzelmi kötődésről.
Bizonyos szintig igen. Bocs, de különben kihaltunk volna :D
Nekünk a szexhez nem olyan nagyok az igényeink.. ez nem azt jelenti, hogy 0 szimpátiával, bárkivel csinálnám, ha jó a popója. De nem is kell, hogy életem párjának, higgyem. Úgy a középút, érted? Aranyos, jól néz ki, az már bőven elég, mehet a dolog és kész. Ennek így kéne működni, mindenki jobban járna, a szex egészséges, égeti a kalóriát, örömet okoz stb.
Érzelmi kötődésbe meg simán bele lehet őrülni, ha rosszul választod meg kit szeretsz. Tehát egy-null.
Persze én örülnék a legjobban, ha most is lenne kihez kötődni.
A legtöbb embernek nem jó családi háttere. Szóval erre ráb*sztunk :D
Nem lenne jó, ha csak ezen múlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!