Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anna Boross kérdése:
Igaz h a fiúknál a sex és a szerelem, érzelmi kötődés szétválasztható?
Figyelt kérdés
tehát tudtok úgy sexelni, szeretkezni h nem szeretitek2012. febr. 20. 20:05
2/28 anonim válasza:
Másnál nem tudom, de nálam nem.
4/28 anonim válasza:
De nyilván nem kivétel nélkül mindegyiknél.
Ahogy biztos nőben is van ilyen is, meg olyan is.
Arányokról nincs adatok.
5/28 k.gergo1989 válasza:
Csak, ha az érzelmi-intelligenciája a padlón van, vagy az alatt...
6/28 Macs1209 válasza:
Nálam sem válaszható ketté. Lehet maradi vagyok :)
31F
9/28 anonim válasza:
Ez úgy hangzott mintha a férfiak robotok lennének! Vannak férfiak és nők is akiknek nem kell szerelem a szexhez nemde?? Nekem mondjuk kellene, ha arra kerülne a sor
17f
10/28 anonim válasza:
Nem csak a fiúknál. Az érzelmileg érett felnőtteknél így működik. Ők tisztában vannak vele, hogy a szex nem szerelmen, hanem vágyon alapul, a vágynak meg semmi köze a szerelemhez és a szeretethez.
Ha viszont valakinek nincs gusztusa hozzá, akkor ne csinálja, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!