Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Ti tudtok olyan mértékbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Delly kérdése:

FIÚK! Ti tudtok olyan mértékben részegek lenni, hogy egy alapjáraton (józanon) nektek nem tetsző lányra ráhajtsatok piásan?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem,mert : Van egy srác (haverom szobatársa)akit kb 3 hónapja ismerek.Hvaeromhoz elég sűrűn le járok,így a srácot is meg ismertem...Elég jó beszélgetős kapcsolat alakult ki..de semmi több! Viszont most hétvégén,haveromnál összegyűlt egy társaság ahol ugye Ő is ott volt..piáltunk majd megindultunk egy szórakozóhelyre.Elég rendesen be volt rúgva mindenki,beleértve a srácot is,aki rámhajtott...folyamatosan csak velem foglalkozott,a haverjaival és más (nállam csinosabb) lányokkal nem is törődött ( csak velem táncolt,szólt ha kimegy a disco elég párpercre,mindenhova kísérgetett stb ) de másnap amikor megintcsak lementem haveromhoz,úgy tett mintha semmi sem történt volna...ez azt jelenti h annyira részeg volt,h neki már full mindeggy volt,kire hajt rá ?! nemvagyok biztos magamban h bejövök neki..de részegen tényleg brutálisan rámvolt kattanva..józanon meg semmi.. :S:S
2012. febr. 20. 19:30
 1/9 Macs1209 ***** válasza:

Főkérdésre:

Piásan NEM csajozok. Nincs értelme. És amilyen típusú nők engem érdekelnek, részeggel szóba se állnak.

2012. febr. 20. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
nincs ronda nő, csak kevés pia
2012. febr. 20. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Részegen bátor ám az ember és abszolút nincs szégyenérzete! :D

Én is tettem olyan dolgokat részegen, hogy józanul fogtam a fejem, hogy mi a jóisten ütött belém (én mondjuk átlagos csaj vagyok és pofátlanul kikezdtem az összes fullos pasival akik emlékeim szerint amúgy meglepően jól tolerálták ezt, csak elcibáltak onnan, mondván később hálás leszek még :D ) barátom pedig kicsit fordítva működik, ha ő részeg, akkor vagyok én, az Istennő, és más nő nem létezik, csak én, olyankor nagyon cukor módon bókol. :D

Szóval passz, lehet, hogy bejössz neki, és a pia hatására összeszedte a bátorságát, vagy úgy gondolta miért ne?

Tőlünk nem tudod meg, kérdezd meg tőle.

2012. febr. 20. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Az alkohol befolyásolja az ítélőképességet. Sőt akár emlékezet kiesést is okozhat.

Könnyen elképzelhető, hogy be volt rúgva és mivel ismert rádhajtott, nyomult. Másnap pedig nem emlékezett rá.

Hogy direkt tagadta le vagy csak az alkohol hatása miatt, azt csak ő tudhatja.

21F

2012. febr. 20. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
A fő kérdésre válaszolva, tudok. Van már ilyen témában rossz emlékem.
2012. febr. 20. 19:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy emlékezett rá,mert hajnali 6 kor mentem haza,és addig velem volt..de akkor már nem volt berúgva..viszont rákérdezni nem merek,mert félek a választól..és azt se tudom,hogy kérdezzem meg,úgy hogy lehetőleg számomra ne legyen kínos a kérdés akkor se,ha esetleg ő azt mondja,hogy ' hát csak nagyon be voltam rúgva ' .. :S
2012. febr. 20. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, amikor az ember részeg, akkor egyrészt kanos, másrészt bátor, harmadrészt pofátlan, és úgy lát, mintha egy függöny lenne a szeme előtt, magyarul szarul. Ebből kifolyólag ronda nő tényleg nincs, csak kevés alkohol.
2012. febr. 20. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:

megvolt.

f18

2012. febr. 20. 22:33
 9/9 oyeacch ***** válasza:
Tudok olyan részeg lenni. 6 felestől felfelé. Olyankor aki már józanul pont nem jön be, azok is tetszenek, de azért egy bányarémet akkor se reszelnék meg.
2012. febr. 21. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!