Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a pénisz átlag vastagsága alapjáraton?
Figyelt kérdés
ha olyan vastag mint kb egy orsi virsli normális?2009. máj. 28. 22:03
1/5 anonim válasza:
Hát nem igazán.Egy kolbászhoz jobban hasonlít!
2/5 anonim válasza:
22L
jaj, de bunkó volt az első válaszadó! ne legyen emiatt kisebbségi komplexusod,hogy egy ilyen ember ezt írja!Attól is függ, hogy hány éves vagy, meg úgy is merev állapotban fogod használni, szóval, nem mindegy,mekkora amúgy?! :)
3/5 anonim válasza:
Kikérem magamnak hogy bunkó lennék!!!Bunkó a tudod kid!!!Azért mert a valóságot írom még nem vagyok bunkó!Virsli vagy kolbász hát a kolbász kívánatosabb,látványra is meg mindenhogy!De gondlolom a kérdező még fiatal,szóval még nőni fog!
4/5 anonim válasza:
Az én szerszámom kerülete alapállapotban 11 cm , erekcióban 16.(az Orsi virsli és Gyulai kolbász között félúton.) A hossza alapállapotban 11 cm, merev állpotban 18-19 cm szokott lenni.
Én viszont már egy érett férfi vagyok.
5/5 anonim válasza:
Jól van, kedves "első válaszadó", de miért nem tudtad ezt először is kifejteni?? minthogy csak beszólsz neki? Attól azt hiszed jobban érzi magát, hogy azt válaszolod a kérdésére, hogy nem igazán normális?!Tudod hány olyan komplexusos ember él a világban, akiknek hasonló kérdésére hasonlóan "kedvesen" válaszoltak??Szerintem ez az oldal azért van, hogy ha tudunk segítsünk a kérdezőknek, és támogassuk őket, nem azért, hogy csak úgy odaírjunk valamit, vagy beszóljunk.Mert általában olyanok írnak, akiknek tényleg problémájuk van.Ha nem tudsz normális választ adni, inkább ne szólj hozzá, mert azzal nem segítesz senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!