Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet részegen egy alapjáraton félénk csaj?
Figyelt kérdés
Már nem akarok tőle kérdezni semmit de van egy sanda gyanúm rá hogy tetszek neki(amúgy ő is tetszik nekem) , de lesz szalagtűzőbuli és ott tutira beiszik, ha beiszik és gátlástalan lesz akkor meg minek kérdezzek már előtte, már csak 1 nap van hátra2010. nov. 11. 20:21
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem fogtam fel a kérdés lényegét.
Miért feltételezed, hogy beiszik?
Miért lenne gátlástalan, ha beiszik?
Nem mindenki lesz vad részegen.
Ha tetszik neked ne legyél olyan baorm, hogy ilyen kis hülyeség miatt nem kérdezed meg tőle, hogy akar-e a barátnőd lenni, vagy tudomisén.
Ne legyél hülye, ember!
2/6 anonim válasza:
Magától sztem nem fogja elmondani, úh kérdezz rá :D
3/6 A kérdező kommentje:
Mindenki befog inni- mivel csak pia lesz meg egy kis rágcsálnivaló:) mondjuk én nem fogok mert nem tudom kit hívnak meg az osztálytársaim azt a végén valamelyik belémköt azé tudjam magam megvédeni
2010. nov. 11. 20:35
4/6 anonim válasza:
Még úgy se alap, hogy beiszik:D Tudod, létezik olyan, hogy önkontroll :D
5/6 A kérdező kommentje:
részegen nehezen
2010. nov. 11. 21:22
6/6 anonim válasza:
Részegség előtt. Neked még sose volt olyan, hogy azt mondta, ha piával kínáltak, hogy "köszi, nem"?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!