Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy 16 éves vagyok, és még sosem volt pasim?
A barátaim azt mondják hogy szép vagyok, de persze hogy az ember barátai nem mondják azt hogy mennyire csúf vagy... Nem tartom magam szépnek. 16 éves vagyok, és még sose volt pasim. Még odáig se jutottam el, hogy találkozzak fiúkkal, 2 fiúbarátom van, őket is csak neten keresztül ismerem. Nem, nem ez a legnagyobb problémám, de néha eszembe jut, főleg most, amikor a környezetembe mindenki szerelmes és mindenki randizgat mindenkivel. És ilyenkor kicsit szarul érzem magam, hogy nekem soha nem volt senkim, most sincs, és milyen egyedül vagyok.
Borzalmas személyiségem van. Ezt nem úgy értem hogy elviselhetetlen vagyok, csak... túlságosan zárkozott. Igazából nem tudom miért, de nagyon utálom. Nem tudok önmagam lenni, egyszerűen senkivel se. Csak a barátaimmal (máramikor). És emiatt van, hogy nem tudok önmagam lenni, azért sem volt még sose kapcsolatom (szerintem). Nem tartom magam szépnek, így senki se kezd ki velem, és azért se, mert nem tudják milyen vagyok. Mert nem tudom megmutatni. Pedig megakarom, de nem megy... Az biztos, hogy "nem menő" hogy még nem volt senkim se. Én szeretném hogy legyen. Lenne jelöltem is, de... amiket írtam: a külsőm se fogja meg, és ha a belsőm meg is fogná, nem tudja hogy milyen, mert nem tudom megmutatni. :( Igazából az a legnagyobb bajom, hogy nincs önbizalmam, ezért nem tudok önmagam lenni. Valami tanács, esetleg?
16/L
Ha gondolod én a szemedbe mondom az igazat, de akk lehet nem leszünk jóban ;) :D
De azis lehet h igen :D
Egyáltalán nem gáz.Én is nem régen jöttem össze az első tényleg komoly barátommal.Még örült is neki,hogy ő lesz az első akit haza viszek :).Szóval nyugi ráérsz.De a sport az tényleg jó ötlet...magabiztosabbá tesz :D kitartás :)
19/L
Köszönöm a válaszokat.
Félre értés ne essék, jó a viszonyom a családommal is, és vannak barátaim is, de egyszerűen cikinek érzem erről beszélni... meg sose szoktam a bajaimról úgy igazából beszélni.
Ha lenne önbizalmam, sok mindenbe más lenne a dolog. Akkor megmernék szólalni, kimerném mondani a véleményemet. Ha a külsőmön változtatnék, de a hozzáállásomon nem (értem ezalatt azt, hogy túl zárkózott vagyok), akkor semmire se mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!