Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy 16 éves vagyok, és még sosem volt pasim?
A barátaim azt mondják hogy szép vagyok, de persze hogy az ember barátai nem mondják azt hogy mennyire csúf vagy... Nem tartom magam szépnek. 16 éves vagyok, és még sose volt pasim. Még odáig se jutottam el, hogy találkozzak fiúkkal, 2 fiúbarátom van, őket is csak neten keresztül ismerem. Nem, nem ez a legnagyobb problémám, de néha eszembe jut, főleg most, amikor a környezetembe mindenki szerelmes és mindenki randizgat mindenkivel. És ilyenkor kicsit szarul érzem magam, hogy nekem soha nem volt senkim, most sincs, és milyen egyedül vagyok.
Borzalmas személyiségem van. Ezt nem úgy értem hogy elviselhetetlen vagyok, csak... túlságosan zárkozott. Igazából nem tudom miért, de nagyon utálom. Nem tudok önmagam lenni, egyszerűen senkivel se. Csak a barátaimmal (máramikor). És emiatt van, hogy nem tudok önmagam lenni, azért sem volt még sose kapcsolatom (szerintem). Nem tartom magam szépnek, így senki se kezd ki velem, és azért se, mert nem tudják milyen vagyok. Mert nem tudom megmutatni. Pedig megakarom, de nem megy... Az biztos, hogy "nem menő" hogy még nem volt senkim se. Én szeretném hogy legyen. Lenne jelöltem is, de... amiket írtam: a külsőm se fogja meg, és ha a belsőm meg is fogná, nem tudja hogy milyen, mert nem tudom megmutatni. :( Igazából az a legnagyobb bajom, hogy nincs önbizalmam, ezért nem tudok önmagam lenni. Valami tanács, esetleg?
16/L
Mi a helyzet a szüleiddel?
Tesóid vannak?
Barátok?
Ez hulyeseg!
Ha lenne ombizalamad miben lenne mas? A fiuk akkor majd szerinted odajonnek hogy hu ez a csaj tok magabiztos kell nekem! Sztem nem igy van!
Sajnosos olyan a vilag hogy a kulso szamit 99%ban s utana belso ertekek.
Valtoztass magadon!!! : eddig nem sminkeltel akkor ideje elkezdeni ha sminkeltle lehet nem volt elonyos. Rovid a hajad novesszd meg. Valssz uj hajszint. Vegyel 1-2 mereszebb ruhat. Kezdj el sportolni, rengeteg magabiztossagot tudsz abbol meriteni, hogy ugy erzed IGEN ebbe jo vagyok!
A nok amugy elobb utobb talalnak partnert csak tudod az nem mindegy milyen kategoriabol valaszthatnak!
26F
Szerintem egyáltalán nem ciki! Inkább legyél ilyen és várj valami komolyra, mint össze-vissza kavarj mindenkivel.
Igen, az elég idegesítő, hogy a környezetben mindenki szerelmes meg randizik, én is átéltem. Bár én úgy vagyok most már vele, hogy nem feltétlenül baj, ha neked kicsit több szabadidőd marad magadra. Az önértékeléssel nekem elég nagy problémáim voltak még pár éve (most sem mondom hogy teljesen jó, de azért már alakul.)
Nekem most van az első komoly kapcsolatom, előtte csak randizgattam/találkozgattam fiúkkal, de nem bántam meg hogy vártam :) Akárhogy is: akár van párod akár nem, maradj önmagad!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!