Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen gáz ha még nem volt pasim és ha még sosem csókolóztam?
már randiztam srácokkal,flörtöltem is csomószor de még nem jártam senkivel ...
szerintetek ez ciki? nektek hány évesen volt először barátotok/barátnőtök? (és itt nem az ovis homokozós kalandokra gndolok :))
köszi a válaszokat, a komolytalan megjegyzéseket lécci ne!
15/L
nem gáz, én is érintetlen vagyok
63/N
én is 15 vagyok,nekem sem volt még pasim
és? :D
Megvagyok.nem haltam bele ;)
nem gáz
Nem gáz, és ne akard elsietni, különben 20 éves korodra egy kiégett némber leszel. Az csúnyán tud kinézni...
Nekem egyébként 16 évesen volt először kapcsolatom, pedig nem vagyok egy bombázó. ;) Szóval nyugi.
17/L
Ugyan miért lenne gáz? Ha én saját magamról nem tartom gáznak , hogy sem barátnőm, de még csók sem volt, akkor ne tedd te sem.
21/f
F17 vagyok, és semmi, az a baj nem vagyok partizós se, hanem animefan meg régen wowkocka voltam, de ma már nem játszok semmivel, félek bármibe is belekezdeni nehogy függő legyek xD
Én kb 20x voltam eddig szerelmes, és belém még senki, a fiúknak 1000x nehezebb a helyzetük szal nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!