Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet két férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonimahoni kérdése:

Szerintetek lehet két férfiba szerelmes egy nő? Valójában mit nevezünk szerelemnek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 14:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a másik csak egy szenvedély????????
2012. febr. 20. 15:11
 12/19 Dr.Sámán Samy ***** válasza:
Így, ahogy leírtad igen. Kicsit belefáradhattál a házasságodba és ki akarod magad élni. Egy kis izgalom vagy vérpezsgésre vágysz vagy szimplán változatosságra.
2012. febr. 20. 15:13
 13/19 anonim ***** válasza:
De ezekeket a férjedtől is magkapod ha megbeszéled vele
2012. febr. 20. 15:22
 14/19 anonim ***** válasza:

A legjobb megoldás a házasságod helyrehozása, ugyanis ez csak vágy, mert a másik még újdonság, azt adja, amit a párod egykor, de emlékszel? Tőle is megkaptad , de elmúlt, ebben az esetben is az következne be.

Ilyenkor arra kell törekedned, hogy visszahozd a régi vágyakat a férjeddel szemben. Ehhez az kell, hogy találj ki programokat, találj ki új helyeket pozitúrákat a szexuális életetekben. Legyetek spontánok, kapd el hazafelé az autóban.....stb. Érted mire gondolok, hogy felpezsdüljön az életetek. Menjetek el moziba, mint régen. És mondd el neki is, hogy milyen jó lenne azt visszahozni, bele fog menni és segít is!

TAPASZTALAT! És képes leszel dönteni. Rá fogsz jönni, tőle jobbat nem kaphatsz, csak hülye voltál. :)

23/N

2012. febr. 20. 15:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Lehet...sajnos nagyon is lehet...

a helyzetem hasonló, leszámítva, hogy nálunk a 3. nem jégcsap, hanem életem első nagy szerelme, akiért világ életemben halálosan oda voltam...és most újra egymásra találtunk :( (nem ez a szomorú, hanem az, hogy közben van egy férjem, akit sosem szeretnék megbántani..)

2012. febr. 20. 15:53
 16/19 anonim ***** válasza:
nem jó a férjed az ágyban? mi az oka? kicsi a farka, vagy rosszul csinálja, vagy unod már vele, vagy mi?
2012. febr. 20. 16:03
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem a méretével van a gond !Lassan 10 éve eggyütt vagyunk elmúlt a tűz,a szenvedély!!Szokták mondani "az új seprű jobban seper"-az én esetemben igaz!

És ma nektek köszönhetően rájöttem:mindkettőt szeretem!!Az egyiket a kedvességéért,odaadásáért,hűségéért,míg a másikat szenvedélyességéért,férfiasságáért,humoráért!

És a nagy kérdés ennek az információnak tudatában mihez kezdjek!?Nem tarthatom meg mindkettőt!

2012. febr. 20. 23:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Gerinctelen alak vagy amiért megcsalod a férjed. Nem vagy te szerelmes egyikbe sem és a ki azt állítja h lehet 2 emberbe szerelmes valaki az nem tudja mi a szerelem.

Ha baj van a férjeddel az ágyban arra nem az a megoldás h félrdugsz hanem meg is lehet beszélni. Innen is látszik h már tuóisztelet sincs benned iránta.

Az ilyenek nem csak a nőket szégyenítik le hanem a szerelem fogalmát is lealacsonyítják és átformálják úgy h nekik ne kelljen szágyelni magukat. Bár abban sem vagyok biztos h van lelkük.

2012. febr. 21. 07:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Lehet hogy gerinctelen vagyok elismerem nagy bünt követtem el!De ha már elmondtad a véleményed,engedd meg hogy én is elmondjam!!Szavaidból annyit ki tudtam venni hogy te még életedben nem szeretkeztél egy nagyot!Tipikus szappanoperás asszony vagy aki feláldozza magát mindenkinek!!Ne haragudj rövid az élet te is és mindenki más is ugy éli az életét ahogy akarja!!Elitélni másokat a hibákért nem teheti meg senki mert mindenki követ el hibát!!
2012. febr. 21. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!