Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen Nő valójában? (Jellemzők a kérdés kifejtésében)
- Ha a magasságából kivonom a súlyát (csak a számok, mértékegység ugye más), akkor 115-nél ne kapjak kevesebb értéket.
- El tudja fogadni, hogy otthon dolgozok, nem "klasszikus" napi 8 órában egy munkahelyen.
- Fontosak a barátaim, és ne legyen a nő barátaimra féltékeny.
- Ha elmegyek barátokkal pl billiárdozni, és pár óra alatt megiszok 1-2 sört, akkor ne hisztizzen.
- Ha azt mondom, "majd jövök", akkor ne telefonáljon 10 percenként, hogy mikor érek már haza.
- Szeresse az állatokat, legalább a kutyákat.
- Ne legyen buta. Nem a papírok száma számít, hanem amit a valós életben produkál.
- Ne folyton az "ex"-eivel dobálózzon, ne róluk beszéljen, legyen más témája is.
- Ne kapjon rohamot, ha pl operát hallgatok (nem éneklek hozzá, csak hallgatom, nyugi)
- Ne a rossz tapasztalatai alapján ítéljen meg, hanem tegyen különbséget ember és ember között
- Ne minden hétvége a buliról, piálásról szóljon nála.
- Értse a "Rém rendes család" feelinget.
- Ha problémát észlel, nyissa ki a száját, beszéljük meg, ne úgy kelljen mindent fogóval kihúzni belőle
- Legyen hűséges típus
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Felsorolás, nem prioritás szerint.
31F
Hát persze, én pont ilyen vagyok. Mondjuk, nekem is vannak azért igényeim. Keresem azt a pasit, aki a férjem, és később a gyermekeim apja lesz, DE:
- Ha a magasságából kivonom a súlyát (csak a számok, mértékegység ugye más), akkor 115-nél ne kapjak kevesebb értéket.
- El tudja fogadni, hogy otthon dolgozom, nem "klasszikus" napi 8 órában egy munkahelyen.
- Fontosak a barátaim, és ne legyen a fiú barátaimra féltékeny.
- Ha elmegyek barátnőimmel pl billiárdozni, és pár óra alatt megiszok 1-2 sört, akkor ne hisztizzen.
- Ha azt mondom, "majd jövök", akkor ne telefonáljon 10 percenként, hogy mikor érek már haza, mert nem tudja megmelegíteni a pörköltjét a mikróban, vagy mert baaszhatnékja van.
- Szeresse az állatokat, legalábbis az én két kutyámat és a két macskámat. Nem, nem ér beléjük rúgni.
- Ne legyen buta. Nem a papírok száma számít, hanem amit a valós életben produkál (forint-értékben, vagy EU-ban, mindegy, csak ne én tartsam el)
- Ne folyton az "ex"-eivel dobálózzon, ne róluk beszéljen, legyen más témája is.
- Ne kapjon rohamot, ha pl Mozartot vagy Wagnert hallgatok (nem éneklek hozzá, csak hallgatom, nyugi)
- Ne a rossz tapasztalatai alapján ítéljen meg, hanem tegyen különbséget ember és ember között
- Ne minden hétvége a buliról, piálásról meg a billiárdozó haverjairól szóljon nála.
- Értse a "Rém rendes család" feelinget, és semmiképpen se akarjon Al Bundy lenni. Épp elég, ha én vagyok Peggy.
- Ha problémát észlel, nyissa ki a száját, beszéljük meg, ne úgy kelljen mindent fogóval kihúzni belőle
- Legyen hűséges típus, mert utálom, ha valamelyik tavalyi lotyjója egy kölökkel a karján csönget be.
Szóval, ha ismertek valaki ilyet, akkor kérem, hogy hívjon fel a 555-6789-es telefonszámon. Kösz.
P.S.: az életkora legyen kevesebb, mint Demi Múúúúr, és legyen több, mint Demi Múúúr volt férjéé.
:)
- Billiárd 2-3 hetente egyszer. Elfogadható ?
- Az 180-as magassághoz a 65 kiló alatt nem vékony? Akkor le kell adni az izmot is :)
- Önállóan meg tudom melegíteni a pörköltet, bár mikroban az nem lenne az igazi, valahogy kiszárítja...
- Akkor jön, amikor akar, csak jöjjön haza lehetőleg :)
- 4 kutyám van, szóval... Macskákkal is ki lehet jönni.
- Soha nem tartott el senki, és bocsi, de USD kapom a fizum.
- Mozart is jó, de azért Puccini is jöhet néha.
- Ex = lezárt dolog, max 1x, ha kérdez róluk, de onnantól tényleg téma lezárva
- Tiszta a múlt, nincs baba, nincs lotyó, exekkel nem tartom a kapcsolatot (minek..)
- Életkor annyi, amennyi... Az ellen nem tudok tenni.
A többi azt hiszem, helyén van. És 555-el csak az amcsi
filmek számai kezdődnek (pont ezért, mert nincs 555-ös
szám, hogy ne hívogassák összevissza a filmes számokat).
07:19-és, jé, én is 74%-os vagyok (05:38-as). :))
"555-6789-es telefonszámon"
'öt öt öt cipőőő'
(by El Bándi)
:DDD
Arra rájöttem, hogy Te vagy (százalékból), de a
cipőt sehogy se adta ki :D 555-7463 lenne :$
Hülye magyar fordítás..
07:19-es nem én voltam, bocsi, e helyett é-t nyomtam véletlenül.
"Létezik, de ahhoz h ilyen nőd legyen, jól kell kinézned és gazdagnak kell lenned."
Nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!