Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig képes az ember a párja kedvéért másnak lenni mint amilyen valójában?
Valami attól él, hogy változik. A levelek, a fák, az állatok, az EMBEREK... te élsz?
Úgy vélem, hogy ő nem színészkedik, egyszerűen egy lány miatt változáson megy keresztül, ami teljesen magától értetődő. Mikor megszereztem a barátnőm megvalósítottam önmagam teljes egészében, pozitív változáson mentem keresztül emberileg, adtam magamra (gyakrabban járok fodrászhoz, minden nap fürdök, használok izzadásgátlót, borotválkozom, stb) és nem (csak) miatta, hanem hogyha nem tenném, akkor rossz lenne a saját közérzetem.
Miért ne létezne ekkora változás?
Ő most ilyen valójában, nem pedig egy álarcot vett fel más kedvéért. Plusz a párkapcsolatok elején mindkét fél próbálja a legtöbbet nyújtani magából, természetes, hogy ilyen.
Ne csak ebben a végletben gondolkodj... szerinted van olyan ember, aki olyan zenét hallgat, ami nem tetszik neki?
Azért hallgatja azt a zenét, amit a barátnője hallgat, mert tetszik neki, nem pedig mert ezzel akar nála bevágódni... -_-
" Az egyik haverom "
Tippelhetek?Te egy lány(nő)vagy kérdező....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!