Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy pasi milyen ajándéknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Étoile et lune kérdése:

Egy pasi milyen ajándéknak tud örülni, ha már megvan mindene?

Figyelt kérdés
Apróságokat mondjatok csak, mert hát kocsira még nem futja... Vagy kérdem úgy, van-e egyáltalán olyasmi, aminek igazán örülnétek, mégsem kerül több tízezerbe? Csak mert sokszor agyalok azon az ünnepek előtt, mit adhatnék, de nem hiszem, hogy a ,,fotós bögre", ,,monogramos törülköző" meg egyéb ilyesmi tényleg megmozgatna bármit is egy pasiban. Jöhetnek a ,,természetesebb" ötletek is, meg a kifejtésnek is örülök. Kort is írjatok.
2012. febr. 20. 00:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szívesen, de azért a mindentől elég messze van.
2012. febr. 21. 07:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha tegyük fel,hogy nekem volna egy macácskám, és ezen marcangolná magát, hogy mit akarhatok tőle ilyen alkalomra, akkor én azt javaslom, hogy kérdezt meg talán tőle,hogy mit akar. A meglepetések nálam például nem annyira nyerők. És tapasztalat,hogy gyakran nem is sűlnek el jól. Ha meg megkérded, akkor eleve tudatában van annak,hogy gondolnál rá ilyen téren, és nem nézed szarbase, másrészt majd mondja,hogy mikéne.Szóval meg kell kérdezni és kész, ilyen egyszerű.
2012. júl. 27. 22:16
 23/23 anonim ***** válasza:

02-20 23:25-ös, 02-20 23:33-as, 02-21 07:07-es hozzászóló vagyok!

Egy meglepetés szerintem többet ér.

2012. aug. 9. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!