Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelenthet egy pasi szájából?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet egy pasi szájából?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiatal emberrel 1 hónapja!(neten)

Nagyon mély beszélgetések zajlanak köztünk és amit a másik kérdez, arra őszintén válaszolunk mindketten!

Pár napja érzek valamit iránta. Hiányzik, ha nincs a neten és nézem mindig mikor jön már, nagyjából egész nap rágondolok:) Azt hiszem ez már talán szerelem. Nem találkoztunk még, de komolyabban nem is volt még róla szó. Mivel még az elején megbeszéltük, hogy akármi van, mindent megosztunk a másikkal és írjuk a másiknak, így én vallottam neki, h azt hiszem többet érzek már. Akkor ő azt írta nekem, h ő nem tudja még h többet, vagy hogy mit érez. Jelenleg fontos vagyok számára és bármilyen fáradt, nyűgös ő csak miattam jön sokszor netre, szoktam neki hiányozni és sokat gondol rám ő is napközben. Attól az estétől mintha kevesebbet látnám és kevesebbet beszélnénk. Nem tudom mire vélni ezt.

Kerül engem, mert így tudja csak a saját érzéseit is megfejteni? Vagy nem akarja hogy jobban belé szeressek, amíg ő sem tudja mit érez? Vagy nem is érez semmit?

Mit jelent ha egy pasi azt írja/mondja, hogy fontos neki a csaj? Nem kellett volna még vallanom? Ha elrontottam valamit, hogyan tehetném ezt most jóvá? Nem akarom elveszíteni!:(

2012. febr. 19. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:

ez az igazi mélypont.

anélkül beleszeretni vkibe,hogy nem is találkoztatok,csak irkáltok egymásnak.

enyhén meg vagy reccsenve.

2012. febr. 19. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:

1, vagy meg akar dugni és azért mondta...

2, komolyan gondolja és ő is többet érez mint barátság..

2012. febr. 19. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:

gratulálok. beleszerettél valakibe, akivel még nem is találkoztál.

Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.

2012. febr. 19. 15:12
 4/9 Vicuska87 ***** válasza:

Ez még nem szerelem!

Majd ha találkoztok, és megismeritek egymást, nah akkor már lehet szerelem kialakulóban.

2012. febr. 19. 15:15
 5/9 anonim válasza:
szerintem egyelőre azon gondolkodj, hogy nem-e egy öreg pedofil ül a számítógépénél :D
2012. febr. 19. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem találkoztok,addig jobb ha nem kergeted magad hiú ábrándokba....Majd ha élőben is érzel valamit,akkor lehet, hogy lesz belőle valami.
2012. febr. 19. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem jól tetted hogy "kiadtad" az érzéseid.
2012. febr. 19. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ugyanilyen helyzetben vagyok/voltam.Beleszerettem egy fiúba interneten keresztül,aztán jó beszélgettünk sokat blablabla,aztán fény derült arra hogy a találkozás csak hónapok múlva jöhetne létre (nem rajtam múlik) akkor ez úgy visszatérített a Föld pályájára...

Én azt tanácsolom győződj meg arról hogy valóban az ül-e a számítógép előtt aki,aztán gondolkodjatok el egy találkozón mert nincs értelme húzni,és előbb-utóbb az msnes beszélgetések is ellaposodnak.

Ja,és ne felejtsd el; Az ábrándozás az élet megrontója.

Ne éld bele magad a dolgokba,mert k.urva nagyot koppanhatsz.

2012. febr. 19. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem értem h lehet beleszeretni egy öööö hát Senkibe!Nem is láttad csak beszél vele és igy hogy tudod szeretni!Inkább jó vele beszélgetni nem?

Szerintem csak azt irja amit hallani mármint olvasni szeretnél!Bocsi!

Mondd neki legyen egy tali kiváncsi lennék mit szolna hozzá!

2012. febr. 19. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!