Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi milyen ajándéknak tud örülni, ha már megvan mindene?
még a bögre vagy a törölköző is jó ajándéknak!
Ha szeret akkor, nem azt nézi mit adsz hanem azt nézi, hogy te adod, gondoltál rá!
Szerintem ha szeret akkor a jelenléted is nagy ajándék!
Egy jó CD, film, vagy tematikus magazin előfizetés például. Nem túl drága de értelmes dolgok.
34 ffi
Én mindennek tudok örülni, bár az unkreatív dolgokért annyira nem élek-halok.
Vagy kreatív valami legyen, vagy BÁRMI, amit ő alkotott nekem, vagy valami köze van hozzá, vagy hozzám. (pl. fénykép bekeretezve). Vagy varrjál össze 2 textilt és készen van egy párnahuzat. Varrd rá a neveteket is (viszont ne csak a monogrammot)!
De használati, és/vagy fogyó eszköz is tökéletes. Még egy szatyor sör is, mellé egy kézzel írt üdvözlőlappal, hogy "szeretlek" :-D. Vegyél neki egy csomag zoknit! Mert néhány már lyukas, férfi ember meg úgyse szokott magának zoknit venni, max. kap karácsonykor. :-D
Vagy egy szép tollat, de ne legyen túl drága, mert akkor te fogod bánni, ha nem használja, csak dísznek tartja, hogy óvja. Ha meg használja, előbb-utóbb úgyis elveszti :-D. Vagy igazolvány tokot, csipogós kulcstartód, stb...
Főzzél neki valamit, csinálj sütit!
Adj elő neki egy sztriptíz showt! Vegyél és próbáljatok ki egy vibrációs gyűrűt! Akkor is, ha azt te élveznéd jobban :-D. Vagy egy jó plédet, ami kevés helyet foglal, (lehet, hogy most tél van, de megmutatod, hogy te előre tervezel, mert tudod, hogy néhány hónap és szép idő lesz :-D ), kellemesebben lehessen az erdőben, vagy egy dombtetőn szeretkezni.
Nekem legalábbis ezek bejönnek. De hát te ismered. Kb. ezek villantak át az agyamon 10 másodperc alatt. Csak kicsit több volt leírni :-D. (hazudok, mert eszembe jutott az anál szex, meg a rózsaszín bilincs, mint szex-kellék :-D de ezeket már csak zárójelben mertem megjegyezni :-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!