Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom jobb nőnek tartja a haverja nőjét nálam?
Ez nekem nagyon rosszul esik, és szerintem egyáltalán nem szép a csaj, annyival jobb, hogy vékonyabb, és ennyi. De amikor megkérdezem a barátom, hogy miért tetszik neki jobban, azt mondja, hogy "nem tudom", nekem nagyon rosszul esik, hisz mindent megteszek, hogy én legyek neki a legszebb/legvonzóbb. Úgy érzem, szeret engem a barátom, velem tervezi a hátépítést, gyereket, de nekem nem megy, hogy közben tudom, a haverja csaja jobban tetszik neki.
Emiatt szinte bármelyik pillanatban bőgni tudnék, de nem szeretném, hogy lássa, hogy szomorú vagyok, pláne, hogy emiatt, ugyanis, pár napja volt egy vitánk emiatt, és majdnem szakítottunk, de nagyon szeretjük egymást, és így nem megy a szakítás, meg egyébként sem tudnám elképzelni az életem nélküli, viszont nagyon rossz a tudat, hogy nem én vagyok neki a legszebb.
Ő nem is érzi, hogy mekkora fájdalmat okoz ezzel.... :(
Ti mit gondoltok erről az egész szituról?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!