Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb? egy olyan pasival együtt lenni, aki jobban szeret téged, mint te őt vagy egy olyannal, akit te jobban szeretsz?
Szerintem ez csak idő kérdése, 3 hét alatt még nem alakul ki olyan kötődés, nem ismeritek egymást, még nincs meg az a bizalom, nem tudtok oldottak lenni egymás társaságában.
A kérdésre a válaszom, az hogy fogalmam sincs. :D Én (mint utólag kiderült) jobban szerelmes voltam a páromba amikor összejöttünk, de én ezt nem így érzékeltem, szóval ideális esetben szerintem nem tud ilyen szinten különbség tenni a saját szeretete és a másik szeretete között, hisz azt csak ő érzi, hogy mennyire erős.
28/n
Hát én ebből a bizonytalanságból azt érzem, hogy nem zártad le az előzőt. Csak azért lett vége, mert belőled elmúlt a tűz?
Igazából az, hogy neked mire van szükséged neked kell érezni és tudni, de mivel fiatal vagy, változol te is. Személyiséged az most van még csak kialakulóban. Lehet, hogy amikor az előzővel összejöttél akkor sokkal nyitottabb voltál. Nem feltétlenül visszahúzódó az, aki kevesebbet tud elmondani magáról, lehet valaki zárkózott és beszédes.
Nagyon friss még a kapcsolatod, és hiányzik az előző kapcsolatban meglévő érzelmi biztonság, viszont az csak idővel alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!