Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jobb lenne ha "elengedném"? :S
Van egy kapcsolatom ami 8 hónapja tart és már az elejétől fogva nem tudok megbízni benne .
Minden napos féltélkénység hol hol mikor kivel van kivel beszél stb...
Nem ad rá okot hogy féltékeny legyek de egyszerűen állandóan ezen kattog az agyam.
Kapcsolatunk elején elment disco és ott kavart 1 sráccal nem volt semmi de hiába rá 1 hétre jöttünk össze ez nekem annyira rosszul esett hogy a mai napig nem birtam elfelejteni .
Nem tudom mi lenne a helyes döntés :S
nem vagyok önzö
csak basszus mikor azt mondta hogy miattam volt mert nem mentem el vele abba a buliba könyörgöm nem is hivott el .
De jo akkor legyek önző ezt akkor se tudom elfelejteni
Most akkor a kapcsolatotok elején smárolt mással,vagy mielőtt összejöttél vele 1héttel? :D
Elég ellentmondásos vagy.
bocs elég furcsán ittam le
tehát az eset után jöttünk össze
tudom hogy nem voltunk együtt még ,meg semmi közöm sincs hozzá. Biztos és fogom fel hülyén a dolgokat csak nekem akkor is szarul esik hogy én is képben voltam meg tudta hogy mit akar és ráadásul még engem beállított bűnbaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!