Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom jobb nőnek tartja a haverja nőjét nálam?
Ez nekem nagyon rosszul esik, és szerintem egyáltalán nem szép a csaj, annyival jobb, hogy vékonyabb, és ennyi. De amikor megkérdezem a barátom, hogy miért tetszik neki jobban, azt mondja, hogy "nem tudom", nekem nagyon rosszul esik, hisz mindent megteszek, hogy én legyek neki a legszebb/legvonzóbb. Úgy érzem, szeret engem a barátom, velem tervezi a hátépítést, gyereket, de nekem nem megy, hogy közben tudom, a haverja csaja jobban tetszik neki.
Emiatt szinte bármelyik pillanatban bőgni tudnék, de nem szeretném, hogy lássa, hogy szomorú vagyok, pláne, hogy emiatt, ugyanis, pár napja volt egy vitánk emiatt, és majdnem szakítottunk, de nagyon szeretjük egymást, és így nem megy a szakítás, meg egyébként sem tudnám elképzelni az életem nélküli, viszont nagyon rossz a tudat, hogy nem én vagyok neki a legszebb.
Ő nem is érzi, hogy mekkora fájdalmat okoz ezzel.... :(
Ti mit gondoltok erről az egész szituról?
20/L
Mondd el neki, hogy mekkora szomorúságot okoz ezzel neked. Kérdezd meg tőle, hogy mit szólna, ha Te inkább XY-tól akarsz gyereket, mert jobban néz ki, és te ahhoz hasonló gyereket akarsz, csak, hogy érezze, hogy milyen bántó ez.
Nem tudom, hogy ha nekem lenne barátnőm, nem nézegetném a többi nőt, hogy milyenek...
ÉN jártam ebben a cipőben , annyi különbséggel, hogy az excsaja volt a tökély, mindig megjegyzéseket tett az én testemre ... egy idő után rájöttem, nem szeret igazán, vége is lett !
Az egy másik dolog, és természetes is, hogy megnézek jó pasikat egy kapcsolatban, és a párom megnéz jó csajokat az utcán, neten stb, de hogy ilyet kijelentsen , hogy "figyelj a haver nője jobb nálad " ez nemhogy bunkóság, de ennek a srácnak nem te kellesz hidd el !:(
ja, és egy másik dolog , már írtad többször, hogy számodra vége a világnak, ha ő nem lenne, hát ezt a világ semmilyen kincséért se éreztesd vele, próbálj meg egy kicsit másképp gondolkodni, mert bármi lehet az életben és akkor teljesen megzuhansz ha tényleg nem lesz ő !
Próbálj meg saját lábadon megállni , ennyire ne függj tőle, attól ki lehet mutatni, hogy mennyire szereted, és ő az álompasi, de ne függj soha senkitől ennyire, mert ezt ha érzi, tudja ( márpedig sztem a te pasid ezt nagyon jól tudja) , így nyeregben érzi magát, hogy bármit mond és tesz, te annyira oda vagy érte, hogy úgyis elnézed :O
Próbálj meg kicsit máshogy öltözködni, új frizura, új smink, új ruhák, hogy más fiúk is mutassanak érdeklődést ( nem kell ku.rváskodni !!! ) majd meglátod a reakcióját, hogy nem csak ő van a világon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!