Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki? [részle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki? [részletek lent]

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályban akinek tetszem és nekem is tetszik ő. Hogy hívjam el egy helyre ahol csak mi vagyunk és megmondhatnám neki, hogy én is szerelmes vagyok belé??

Lécci kíméljetek a hülye kérdésekkel!

2012. febr. 18. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
ha egymásnak tetszetek akkor mit kell szarozni? menj oda hozzá és beszélj meg vele valami helyet
2012. febr. 18. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Gyere, menjünk el egy helyre ahol csak mi vagyunk, mert szeretnék mondani valamit.

vagy.

Szeretnék veled beszélni négyszemközt!

2012. febr. 18. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:

De nem is az elhívással lenne baj, mert sokszor szoktunk találkozni suli után, de csak barátilag.

Abban kéne segíteni, hogy amikor elhívtam akkor mit mondjak??? Ő is félénk én meg mégjobban :D

2012. febr. 18. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
...mondtál valamit? ... Azt mondtad, hogy szeretsz! -hangosan rámenősen! :P
2012. febr. 18. 19:32
 5/5 anonim válasza:

ha már elhívtad akkor már csak annyi hogy megmondod neki és erre valószínűleg ő is bevallja neked amit már úgy is tudsz

vagy

rávezeted a témára, hogy ő kezdje el

amúgy nem csak annyit kéne mondani hogy, hmm, idézem:-figyelj, már régóta el szerettem volna mondani, hogy nagyon tetszel nekem mert(ide azért mert), és ezt szerettem volna veled megbeszélni.

vagy más hatásos befejezés

2012. febr. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!