Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki? [részletek lent]
Van egy fiú az osztályban akinek tetszem és nekem is tetszik ő. Hogy hívjam el egy helyre ahol csak mi vagyunk és megmondhatnám neki, hogy én is szerelmes vagyok belé??
Lécci kíméljetek a hülye kérdésekkel!
Gyere, menjünk el egy helyre ahol csak mi vagyunk, mert szeretnék mondani valamit.
vagy.
Szeretnék veled beszélni négyszemközt!
De nem is az elhívással lenne baj, mert sokszor szoktunk találkozni suli után, de csak barátilag.
Abban kéne segíteni, hogy amikor elhívtam akkor mit mondjak??? Ő is félénk én meg mégjobban :D
ha már elhívtad akkor már csak annyi hogy megmondod neki és erre valószínűleg ő is bevallja neked amit már úgy is tudsz
vagy
rávezeted a témára, hogy ő kezdje el
amúgy nem csak annyit kéne mondani hogy, hmm, idézem:-figyelj, már régóta el szerettem volna mondani, hogy nagyon tetszel nekem mert(ide azért mert), és ezt szerettem volna veled megbeszélni.
vagy más hatásos befejezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!