Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy közben ne sértsem meg? Részletek alább.
Figyelt kérdés
A barátom két hét múlva elutazik nyaralni egy hétre, külföldre. Szeretett volna az utazás előtt találkozni még velem is, pont jövő héten. Akkor fog megjönni a menstruációm, ami azt jelenti nálam, hogy nincs szex. Vele még nem szexeltem, de nem vagyok már szűz, és tudom hogy vágyik már rám nagyon. Nem akarom, hogy úgy jöjjön, hogy még csak pettingelni sem tudunk, csak én kényeztethetem őt. ( nem mintha ellenemre volna ) Hogy mondjam meg neki, hogy inkább találkozzunk, ha hazajött? Régen láttuk egymást utoljára.2010. jún. 5. 03:21
1/4 anonim válasza:
Miért lenne ellenére,hogy kényelmesen hátradől miközben kényezteted?
Szerintem ne kamuzz neki.Vagy az első verzió,vagy megmondod,hogy az első pár napban nem vagy túl kommunikatív:).Ha meg volt már nője,vágni fogja.
2/4 anonim válasza:
hozzatok ossze egy talalkozot most. erre a hetvegere,ha lehet.
3/4 anonim válasza:
Nem értem, miért nem találkozhattok most is, meg mikor hazajön akkor is. Amúgy engem pl. laza menstruációval nem lehet elijeszteni... bár mondjuk első alkalommal véresen... az elég vad. :D:D:D
4/4 anonim válasza:
Én is utálom ha nem kényeztethetem viszn barátnőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!