Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy sráccal, akit nagyon kedvelek, és szeretném, ha komolyabbá válna a kapcsolatunk. Kicsivel több, mint egy hónapja csókolt meg először, viszont sosem beszélünk arról, hogy mi is van kettőnk között. Címkék nélkül jól érezzük magunkat egymással, és attól még, hogy az első csók után nem lett úgymond a "pasim", ugyanúgy tudom, hogy törődik velem. Én még szűz vagyok, és mivel ilyenekről valahogy sosem beszélgetünk, nem tudom, hogy mondjam ezt meg neki. Mindenképpen szeretném vele azelőtt közölni, mielőtt elkezdenénk "hivatalosan is" járni, mert szeretném, hogy tisztában legyen mindennel. Viszont akárhányszor találkozunk, előtte mindig eldöntöm, hogy na, majd akkor most ilyenekről beszélgetünk, de valahogy sosem jön fel témának, azt meg csak úgy random benyögni, hogy "Figyi, nekem amúgy még nem volt pasim és nem szexeltem, de téged nagyon bírlak" olyan gáz. Vagy mondjam neki akkor, amikor pl. csókolózáskor megfogja a mellemet? Tudtok tanácsot adni?

Előre is köszi a normális válaszokat!

2012. febr. 17. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az előtt hozd fel a témát, mielőtt elkezd nyúlkálni és az sem baj, ha csak úgy a semmiből kezded elő hozni, mert így meg látja, hogy vannak gondolataid, ne mindig az legyen amit a másik akar. :)
2012. febr. 17. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy látszik mindenki lusta volt végigolvasni ezt! :D

És a pasi már nem szűz?? Mert ha még az, akkor alapból lényegtelen, nem kell felhoznod a témát...

2012. febr. 17. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Korotok? Lakhely?
2012. febr. 17. 13:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Ő nem szűz. Én 19 vagyok, ő meg 22.
2012. febr. 17. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Lefeküdjek veled h tapasztalt légy?
2012. febr. 17. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!