Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs a lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs a lányoknál önbizalmam?

Figyelt kérdés
Láttam ma egy csajt a buszmegállóban és néztem néha néha ő is oda nézett de nem tudtam eldönteni, hogy most bejövök neki vagy nem azon gondolkoztam hogy oda kéne menni és beszélni vele de nem mertem pedig nagyon szeretem volna.Hozzá teszem nem vagyok csúnya mert már mondta pár lány hogy aranyos vagyok és helyes stb.Léci valaki segítsen ha tud, hogy mi tévő legyek.
2012. febr. 18. 17:15
 1/4 Dr.Sámán Samy ***** válasza:
100%

Kacsints rá ;)

Lehetőleg ne Mr. Bean-es stílusban :)

2012. febr. 18. 17:17
 2/4 DonKartács ***** válasza:
Az a baj veled is mint velem aranyos helyes ez tudod mit jelenet hogy nem vagy macsó a szemükben. Én lejárok kondizni vettem tömegnövelő cuccokat ha látják férfias vagy akkor úgy fognak rád nézni A csajnak nem fogsz bejönni csak úgy ha életében egyszer látott menj oda hozzá kérdezd meg már elment a pl 21-es troli válaszol akkor mond neki aham szóval te is arra vársz be mutatkozhatsz neki de mondhatod csak nem vásárolgatni mész ( holott reggel lehet dolgozni megy vagy suliba de ezt mosollyal ad elő pl )
2012. febr. 18. 17:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként egy busszal is jöttünk haza.
2012. febr. 18. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:
hazafele*
2012. febr. 18. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!