Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy fiú játszik hangszeren,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú játszik hangszeren, az előny a lányoknál?

Figyelt kérdés
Nem a gitáros,dobos rockzenèszekre gondolok,hanem a klasszikus hangszerekre.(Èn magas szinten csellózom)
2012. febr. 17. 10:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem nagyon, ha csúnya a pasi, ugyanúgy lesz*rják.
2012. febr. 17. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Ha valaki híres akkor befutó a lányoknál.
2012. febr. 17. 10:38
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
plusz pont, hogy ha az alap külső meg van mellette.
2012. febr. 17. 10:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Először úgy olvastam: Ha egy fiú játszik a hangszerén..

De amúgy szerintem előny lehet, feltéve hogy nem túl kocka és nem beszél folyton Mozart-ról vagy a kisszeptim feszültségről. :)

2012. febr. 17. 10:40
 5/15 A kérdező kommentje:
Izmos vagyok,ès nem is csúnya
2012. febr. 17. 10:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Sztem embere válogatja. Aki szereti a zenét, illetve játszik vmin, lehet h nála plusz pont az ilyesmi, de sztem nem előny, fontosabbak a belső és külső tulajdonságok elsőre, mint h hangszeren játszik.
2012. febr. 17. 10:47
 7/15 anonim ***** válasza:
hát ha valaki játszik már hangszeren az például sugal egy belső tulajdonságot: hogy művelt, valamilyen szinten.
2012. febr. 17. 10:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én magas szinten hegedülök, és úgy vettem észre, hogy ezzel alapból felkeltem a lányok érdeklődését -persze ehhez kell a jó külső is. De hozzá kell tennem, hogy csak a kulturált, normálisabb lányoknak jön be ez, nem a "pláza cicáknak", -nem is baj.
2012. febr. 17. 10:51
 9/15 anonim ***** válasza:

"Izmos vagyok,ès nem is csúnya"

és az egod megvan hozzáXD

2012. febr. 17. 10:55
 10/15 anonim ***** válasza:
úgy értettem a válaszom, hogy azért nem számít a hangszer, mertha csúnya vagy akkor nem tesz hozzá semmit, ha jóképű egy pasi, akkor tesz hozzá még ez is de enélkül is tuti befutó lenne szóval végsősoron nem számít semmiképp sem.
2012. febr. 17. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!