Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a lányoknál az a bizonyos "szikra"?
Nem feltétlenül nem tetszik neki.
Nekem volt olyan "udvarlóm", aki külsőre tökéletes volt, és a vicc, hogy belsőre is. Értelmes, okos, szóval semmi hiba nem volt benne, mégsem vonzódtam hozzá. Valahogy nem éreztem semmit.
Nekem ugyanez volt. Ha csak a 76%-os nem a Dia:"D Viccet félretéve, udvaroltam egy lánynak, puszilgatott, azt mondta, nagyon tetszem neki, könnyen azonosul a belsőmmel is, de az a szikra nincs meg, ami hiányzik neki.
Fiúknál is van ilyen, én is jártam már így...
Nem, nem Dia vagyok :D Mondjuk letagadnám, ha ilyen csúnya nevem lenne, de ez most mindegy :D
Semmi baj sincs ilyenkor kérdező, egyszerűen ez csak amiatt van, hogy mindenki nem kellhet mindenkinek, akkor a párválasztás szónak nem lenne jelentősége, hiszen az első utadba kerülő megfelel. Ez a kémia, idővel megtalálod azt, aki az első pillanatokban elvarázsol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!