Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem vagy nem? Mit akarok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem vagy nem? Mit akarok? Szakítani akarok, vagy nem? Olvassátok lent.

Figyelt kérdés

Barátommal 3hónapja vagyunk együtt.

Az utóbbi 1hónap nem volt felhőtlen sajnos. Kb. 2hete azt érzem,hogy már nem vagyok biztos abban,hogy vele szeretnék maradni.

Ha valami olyat csinál,ami nekem nem tetszik,akkor már néha öülök,hogy ezért szakíthatok vele.

De amikor ott van mellettem,akkor nem tudom megtenni,mert érzem,hogy szeretem.Meg az az érzés rámtör,hogy hiányzik.

Miért változik meg néha rossz irányba a véleményem erről a kapcsolatról? Szerepet játszik ebben az,hogy elég sokan le akarnak róla beszélni??sajnos jogosan)

Amúgy ő 17 és 15.

2009. jún. 4. 20:27
 1/3 anonim válasza:

én is így voltam a 4. hónapban, és nem tudtam hogy mit érzek de most 1 év telt el és érzem hogy jól tettem hogy megtartottam...azt szokták mondani, hogy ha a kapcsolat az elején vannak "kis rosszabb dolgok" akkor az valószínűleg hosszabb lesz, és később boldogabb is:)nem mindig persze...

de nekem bejött. most IMÁDOM ő-t!

2009. jún. 4. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Az a helyzet hogy ahogy látom nagyon befolyásolható vagy. Írtad hogy sokan leakarnak róla beszélni és ezért gondolom, mert az ő véleményük jobban érdekel mint az hogy te mit gondolsz. Szerintem senkire ne halgass, hanem csak magadra. Ülj be a szobádba teljesen egyedül, kezdj el zenét hallgatni és gondolkokzz el azon valójában mit is akarsz.

velem is nagyon sokszor volt/van ilyen és kitaláltam hogy amikor ezt érzem akkor elővettem egy papírt, csináltam egy táblázatot. Fölírtam hogy jó tulajdonságok és rossz tulajdonságok és mindet kigyűjtöttem a pasimról, é az alapján döntöttem. Nyílván amikor a jó tulajdonséghoz többet írtam elgondolkoztam azon hogy vajon megéri-e nekem eldobni egy ilyen sok jótulajdonságú pasit... Persze eddig mindig a jó tulajdonság volt több nála, de akárhány rosszat írtam mindig írtam hozzájuk pár példát mivel lehetne azokat kontrollálni, legyőzni stb és ezt persze megosztottam a pasimmal.

Remélem adtam egy jó ötletet :)

17/L

2009. jún. 4. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ha valaki már három hónap után ezt érzi... Szerintem abból nem fog jó kisülni, pont az elején kellene annak lennie, hogy mennyire boldog vagy vele, a rózsaszín ködnek, amikor nem látod a hibáit. Lassan tizennégy hónapja vagyok a barátommal, de még nem tartok itt, hogy idegesítsenek a hibái, jó, néha felhúzom rajtuk magamat, de tudom, hogy nem akarom elhagyni, mert szerelmes vagyok belé. Mondjuk függ attól, hogy miket szokott csinálni, milyenek azok a hibák...
2009. jún. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!