Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet felköszöntötte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet felköszöntötte a volt baráta facebookon. A barátnőm nagyon jól tudja, hogy a srác még szereti, ezért mondtam neki, hogy ne reagáljon rá semmit, mondta, hogy okés, még meg is esküdött. A?

Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt volt egy ugyanilyen szituáció, akkor ő köszöntötte fel a srácot, (pedig elvileg nem érdekli őt utálja) és a srác egyből próbált vele beszélgetni stb. A lényeg, hogy barátnőm mindezek elA lényeg, hogy barátnőm mindezek ellenére, hogy szépen megkértem, mégis kedvelte, hogy felköszöntötte a srác, ezek után biztos fognak beszélgetni ismét. Szerintetek olyan nagy kérés volt, hogy ne reagáljon rá semmit? És most neki áll feljebb.lenére, hogy szépen megkértem, mégis kedvelte, hogy felköszöntötte a srác, ezek után biztos fognak beszélgetni ismét. Szerintetek olyan nagy kérés volt, hogy ne reagáljon rá semmit? És most neki áll feljebb.
2012. febr. 17. 19:06
1 2
 11/15 nielindi ***** válasza:

mekkora paraszt, h megköszöni a felköszöntést! el sem hiszem, h vannak ilyenek!!!

az, h ír a szülinapjára vagy névnapjára, vagy megköszöni, h őt megköszöntötte valaki, az nem egyenlő azzal, h bármit is akarna tőle.

szedd össze magad, ha ilyenek miatt ennyire féltékeny vagy és parádézol, lehet kidob a picsäba.

2012. febr. 17. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: alexxx

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 19:15

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A barátnőmet felköszöntötte a volt baráta facebookon. A barátnőm nagyon jól tudja, hogy a srác még szereti, ezért mondtam neki, hogy ne reagáljon rá semmit, mondta, hogy okés, még meg is esküdött. A?

"A linkelt kérdést is te írtad ki kérdező, egy másik regisztrációddal. Nincs neked barátnőd, se kutyád, se macskád."

Az üzenet témája: (L)

Az üzenet szövege: anyád

2012. febr. 17. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz akkor mi volt a lényeg kedves kérdező?
2012. febr. 17. 20:14
 14/15 anonim válasza:
nem vagy normális
2012. febr. 17. 20:29
 15/15 anonim válasza:
persze hogy neki áll feljebb.nem szólhatsz bele ilyen dolgokba.csoda hogy nem tesz lapátra
2012. febr. 17. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!