Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha van egy lány aki szeret engem, ezt ő mondta de közben facebookon vannak fiúk akiknek szivecskéket küldözget meg jelölgeti képeken engem viszont nem?
Figyelt kérdés
19/F
ő 17
Én vagyok csak túl féltékeny típus?
Én még nem szeretem de nagyon kedvelem és mondtam is neki csak azt is mondtam hogy még egy ideig nem szeretnék senkivel járni.Ő azt mondta hogy annyira bejövök neki hogy megvár.(nekem csak 1-2 hetet jelent amíg nem akarok semmit)
És mikor látom facen hogy miket írogat ki meg ilyenek mindig úgy érzem hogy nem is kedvel annyira mert vannak más fiúk is akikkel elvan.
Én vagyok a barom?
2012. febr. 15. 19:56
1/5 anonim válasza:
Igen, te vagy az, mert pofakönyvön élsz, nem pedig a valóságban.
2/5 anonim válasza:
igen tee.
töröld azt a sz*art mert abból mindig csak a baj van!
3/5 anonim válasza:
mind a ketten azok vagytok te mire vársz? A szívecske nem jelent semmit nekem is van lány ismerősöm aki folyton puszikat meg szívecskéket küld és nem akar semmit.
4/5 A kérdező kommentje:
én csak azóta facebookozok mióta vele találkoztam.Ő viszont nagyon sokat szokott...
2012. febr. 15. 19:59
5/5 anonim válasza:
Nem vagy te barom. Csak a lány ribanc! Nem tudtad ? Most ez a divat , ki mennyi pinadugót tud összeszedni a facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!