Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon bocsánatkérés?

Figyelt kérdés

Féléve vagyok együtt a barátommal, és egy félreértés miatt igencsak megbántott.. De ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy találkozzunk, facebookon írt egy bocsánatkérő levelet..

Szerintetek komolyan gondolta, vagy pont nem gondolta komolyan, mivel csak egy sz.ros internetes oldalon írt..

Egyébként falun lakom, de nem hiszem hogy emiatt nem tudnánk találkozni, én bementem volna a városba..:(

18L

2012. febr. 8. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
mekkora ge.ci .!. Bocsi a fogalmazásért,nah de milyen hülyeség az h fb-n írja a bocsánatkérő üzenetet. Nem mer a szemedbe nézni vagy mi? - ezt kérdezd meg tőle..
2012. febr. 8. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyszer volt olyan, hogy nagyon megbántottam, elmentem hozzá, hívogattam 1 órán keresztül, de nem volt hajlandó velem beszélni, vagy kijönni.. Így írtam fészen neki egy hosszú levelet.. megmagyaráztam mit miért tettem, és hogy részben ő is hibás, de tudom h akkor sem kellett volna.. stbstbstb..

Ha csak egy egyszerű 1-2 soros üzenetet írt, akkor még ne bocsáss meg neki. Ha tényleg beleadta szívét-lelkét a levélbe akkor megbocsájthatsz neki.

Ha az 1-2 sortól is megbocsájtasz, túlságosan elbízza magát és megszokottá fog válni, a legkomolyabb problémánál is csak ennyit fog tenni, hogy : Ne haragudj, hogy megbántottalak. Szeretlek (szivem,kicsim, életem stb.)

Az meg számomra nem jelent bocsánatkérést, csak ha a szemembe mondja!

2012. febr. 8. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Bár ha csak ennyit ír, mond meg neki h ennyitől még nem lesz megbocsájtva, szeretnéd, ha a szemedbe mondaná, hogy lássa mennyire volt őszinte.

(2-es voltam)

2012. febr. 8. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
10 éve még senki se tudta mi az a facebook, mégis élt mindneki... de most meg vagytok vele b@szatva! örülj, hogy írt egyáltalán
2012. febr. 8. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Van, amikor írásban könnyebb elmondanunk valakinek, hogy mit érzünk, mint szóban. Szerintem mindenképp értékeld, hogy egyáltalán bocsánatot kért, aztán majd szóban még átbeszélhetitek a történteket.
2012. febr. 8. 13:11
 6/7 anonim válasza:

szerintem ez attól is függ ki milyen fajta. Fél év alatt kiismerhetted őt annyira hogy tudd hogy tud e beszélni. Ezt úgy értem hogy lehet nem a szavak embere és könnyebb neki leírni mint elmondani, de így emmiképp nem maradhat. Ha komolyan gondolta akkor elmondja majd szóban is. Semmiképp ne bocsáss meg neki teljesen, amikor találkoztok beszéljétek át és kérjen bocsánatot úgyis ha komolyan gondolta.

de örülj neki h legalább így próbálkozott :) van aki azt is le sz*ja és írni se ír mert ő büszke és nem kér bocsánatot :)

2012. febr. 8. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Holnap találkozunk, hát remélem élőben is megbeszéljük a dolgokat, nem csak letud egy bocsánattal interneten.

Köszönöm a válaszokat:)

2012. febr. 8. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!