Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek után meg szoba áll velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után meg szoba áll velem?

Figyelt kérdés

- szerinte hazudtam az SMS bén és hazugnak nevezett

- én el akartam magyarázni , hogy mit akartam mondani mert félre értette de o neki nem volt kedve megérteni most amit szóvá is tett és kilepett köszönés nélkül

- erre én : "-meg te mertél engem szemet alaknak nevezni ? :)) -te benned annyi emberség sincs mint egy birkában

-írok neked és közben kilepsz köszönés nélkül? -na szervusz "

- ezek után megláttam , hogy fent van facebookon és elmondtam ezt neki meg egyszer és meg rákérdeztem , hogy csalt e a facebookos IQ testen amit épp akkor végzett el....

Előzmények:

- szemet alaknak azért nevezett mert 4 napig nem írtam neki semmit , igaz o sem irt csak valami hűje hang baromságokat küldött messengeren erre meg nem válaszoltam és szerinte kellet volna ( mert az o ismerősei közül mindenki így kezdi a beszélgetés ) megáll az ész milyen szőke az agya pedig állítólag kivalló tanuló ( s matek zseni)

- válaszolni azért nem akartam azokra a baromságokra mert látni akartam , hogy miután beadja a dolgozatát azután is akar e meg kapcsolatba lepni velem . mert mindig segítséget szokott kerni tőlem és látni akartam , hogy nem csak kihasznál de úgy latszik tévedtem és szerintem azért volt felháborodva mert nem semettől és ezúttal rossz jegyet kapott

az SMS-ben az ált , hogy én nem gondoltam arra , hogy most rögtön komoly kapcsolatba kezdjünk , én szeretnem jobban megismerni és igen úgy érzem komoly kapcsolatot is szeretnek ezután ( komoly kapcsolaton azt értem , hogy járjunk ) ( ő szerinte az sms ben hazudtam , hogy nem akarok komoly kapcsolatot mert szerinte igenis akarok , csak nem tudom mi nem egyértelmű benne)

-azt , hogy nem akar komoly kapcsolatot o vágta a fejemhez mikor én meg nem adtam semmi jelet szándékomnak

Kérdés előzmények:

1) http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2) http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23874..

U.I. -ahányszor vitatkozásra került a sor és a szemebe vágok valamilyen igásságot mi nem tetszik neki akkor mindig panaszkodik a volt barátja miatt .... mar nagyon úgy tűnik , hogy csak sajnáltatja magat olyan kor

úgy tűnik így akarja elérni a bocsánat kérést ( de "Egyszer volt Budán kutyavasár " )

2011. nov. 26. 09:09
 1/5 A kérdező kommentje:

semettől = segítettem ( a helyesírás javító rosszul javította ki xD )

egyebeként én 23 éves vagyok o meg 19

2011. nov. 26. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
ráérhettek
2011. nov. 26. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:
olvasom pillanat..
2011. nov. 26. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kéne talán egy csöppet lazábban kezelned a témát?
2011. nov. 26. 09:19
 5/5 A kérdező kommentje:

hat kedves negyedik mar nem tudom mit kezeljek lazábban mikor mar azt se tudom hányadik csaj vágja a fejemhez, hogy nem akar kapcsolatot jelenleg vagy mar van kapcsolata...

23 évesen meg mindig ott tartok , hogy egy csók sem jött ossz meg...s nem , hogy csók de meg az sem ,hogy kézen fogva sétáljak egy lánnyal.... lehet ez mar hülyeségnek hangzik ...de mikor meg az sem jött össze eddig mar az is nagyon tud fájni és egyszerűen nem tudom mit csináljak másképp....

2011. nov. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!