Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok az ilyen női testről? Kép.
Figyelt kérdés
szerintetek csinos, vagy van mit alakítani rajta? nekem is ilyesmi alakom van, és tanácstalan vagyok. én 170 cm 57 kg, 16/L vagyok.
2012. febr. 17. 11:27
21/26 anonim válasza:
"Baromi telt"? :O:O Azta... ez komoly??
Szerintem csinos csaj :D
16/L (bocsi, tudom, hogy fiúk, de nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak :D)
22/26 anonim válasza:
Amúgy szomorú, de ez a nő is lefogyott... nyilván rájött hogy nem kap munkát, ha nem ezt teszi, vagy nem is tudom. Most így néz ki:
23/26 anonim válasza:
MOST már lehet hogy 170/57...
24/26 anonim válasza:
Igen, így lefogyva már inkább 170/57... :D Tök szép alakja lett én is ilyet tervezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!