Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok az ilyen női testről? Kép.
szerintetek csinos, vagy van mit alakítani rajta? nekem is ilyesmi alakom van, és tanácstalan vagyok. én 170 cm 57 kg, 16/L vagyok.
Te nagyon félrenéztél valamit.
Én is 170 cm és 57 kg vagyok, és rohadtul nem vagyok annyira telt, mint az általad linkelt nő :D Nem vagy te testképzavaros egy kicsit?
én a lábából indultam ki, ami nekem is hasonló. azt nem tudom, van-e testkép zavarom...
köszi a válaszokat.:)
Én 152 centi és 58 kiló vagyok, de nekem nincsenek ilyen combjaim! Neked pláne nem lehet ekkora combod :) Nekem mondjuk a cicim nagyobb és pici poci is van, de ha nem jársz ilyen nagyon feszülős és felcsúszós ruhákban, akkor teljesen ízléses az egész. A fiúknak ez még bőven tetszik és ugyebár nem csak a külső számít, ha a képhez egy megfelelő belső is társulna az adott modellnél, akkor odalennének érte ;)
L20
o.O ez 170 centi 57 kiló?
Ezért szokták mondani hogy a szám nem minden...
Én 62 kiló vagyok de ez a csaj kétszer akkora mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!