Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok az ilyen női testről? Kép.
Figyelt kérdés
szerintetek csinos, vagy van mit alakítani rajta? nekem is ilyesmi alakom van, és tanácstalan vagyok. én 170 cm 57 kg, 16/L vagyok.
2012. febr. 17. 11:27
1/26 anonim válasza:
Azt hogy ő modell és photoshop, smink, stb. Mint alakra ez jó, de ennyiből nem tudni milyen vagy.
2/26 A kérdező kommentje:
nyaktól talpig ugyan ilyen vagyok. arcra sokan dicsérnek, de az most mellékes.
2012. febr. 17. 11:32
3/26 nielindi válasza:
szerintem a 170 centidhez az 57 kilo pont jo. nem hiszem, h olyan 'husi' vagy, mint a képen a csaj. max te látod magad ilyennek.
én vékonyabb vagyok, mint a csaj a képen, pedig 57 kilomhoz 160 centi vagyok.
4/26 anonim válasza:
a testömeg indexed nagyából normális lehet. amit esetleg ajánlok (modelen nem látszik) az ilyen alkatú lányoknak gyakran narancsbőrős a testük, (löttyedt bőr) azon változtass... arra ügyelj hogy ne hizzál, nem kell diétázni, viszont jó lenne ha sportolnál valamit, hogy tartsd a kondid.
5/26 anonim válasza:
7/26 anonim válasza:
elárulok egy titkot. a pasik nem a vékony bigékre buknak, hanem ha van rajtuk mit fogni. Eddig minden pasi azt mondta nekem az a jó ha kicsit húsos a csaj a lányok téves elképzelése a vékony derékról egyáltalán nem helytálló:P szóval mindig maradj picit husi, mert a pasik a szép nagy combot és picit húsos feneket szeretik.
8/26 anonim válasza:
Biztos, hogy nem így nézel ki. A 170 centis barátnőm 65 kg és vékonyabb combjai vannak, mint a belinkelt lánynak.
9/26 anonim válasza:
Nekem személyszerint bejön a csaj. 22F
10/26 anonim válasza:
ma 12:19!
Valószínű, hogy a vékony lányokat kedvelő pasik nem neked udvarolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!